5o Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο (pics)

Κυρ, 29/04/2018 - 10:52
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Η 5η έκθεση πολυτελών σκαφών αναψυχής "Mediterranean Yacht Show" εγκαινιάστηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στο λιμάνι του Ναυπλίου από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Παρόντες στα εγκαίνια οι βουλευτές Γ. Γκιόλας , Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, o Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης ,Γιάννης Σαρρής,Φάνης Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος.

Η Τουριστική Έκθεση Σκαφών θα διαρκέσει έως την 1η Μαΐου 2018 και οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να  θαυμάσουν περισσότερα από 100 πολυτελή σκάφη.


(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio