Θέση φύλακα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους

Σάβ, 11/01/2020 - 14:42
Image

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Σχόλια επισκεπτών

Η τοπική κοινωνία δικαιώθηκε , ο κοινούς νους τελικά επικράτησε , αλλά δεν θα σταματήσουμε εδώ.

«O Ιερός Χώρος « της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και η Σχολή Καρυτσιώτη είναι σεμνός και επιβλητικός , είναι «μουσείο» από μόνος του.

Αυτούς τους θησαυρούς άλλοι τους προσέχουν σαν τα μάτια τους, γιατι θέλουν να τους δείχνουν στα παιδιά τους , τους λένε «μουσεία» και τους κρατάνε πάντοτε ανοικτούς.
Επιμένουμε για όλους τους φίλους μας o «Ιερός Χώρος » της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους δεν είναι το ιδιο πράγμα, βρίσκονται σε γειτονικό χώρο και συνορεύουν αλλά δεν είναι το ίδιο, έχουν ξεχωριστή ιστορική σημασία και διαφορετική σπουδαιότητα, που πρέπει πάντοτε να διακρίνουμε, αυτά έχουμε ας μην τα κρύβουμε.

Αυτούς τους θησαυρούς, τoν «Ιερό Χώρο » της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, άλλοι τους διακρίνουν στις ιστοσελίδες των δήμων και η τοπική κοινωνία υπομονετικά περιμένει .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio