Πρόσληψη δύο ειδικών συνεργατών από τον Δήμο

Τετ, 08/01/2020 - 19:31
Image

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε την πρόσληψη της κ. Αδάμη Παναγιώτας του Θεοδώρου, κατηγορίας Τ.Ε. Τμήματος Ζωικής Παραγωγής Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα εμπορικών δραστηριοτήτων, αγροτικής παραγωγής, αλιείας και ζωικής παραγωγής.

Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου, τον οποίο έχουν οριστεί να εξυπηρετήσει.

Επίσης αποφάσισε και την πρόσληψη της κ. Μπάρλα Μαρίας του Κωνσταντίνου, κατηγορίας Τ.Ε. Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Διοικητικά, οικονομικά, λογιστικά και ελέγχων δαπανών.

Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου, τον οποίο έχουν οριστεί να εξυπηρετήσει.

Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.

Δείτε τις αποφάσεις ΕΔΩ και ΕΔΩ

Σχόλια επισκεπτών

Βολεψε τα κορίτσια... Τζάμπα αγώνα σου έκαναν? Αλήθεια, αυτή ειναι η προκύρηξη που άλλαξες επειδή ήθελες Π.Ε. και όχι Τ.Ε.? Τί έχει τελικά παιχτεί? Αφού και οι δύο είναι Τ.Ε. και μάλιστα με "τεράστια" εμπειρεία..........

Μνημείο πληρότητας και διαφάνειας οι αποφάσεις που έγραψε ο Υπάλληλος. (Αν τις έγραψε αυτός) . Ούτε τα προσχήματα δε κρατούν επιτέλους? Δεν αναφέρονται καν τα ονόματα των υποψηφίων. Μόνο των γνωστών κυριών και οι άλλοι αποκαλούνται..... Λοιποί... Όσον αφορά δε τα κριτήρια της επιλογής τους, ούτε λόγος. Άραγε, αυτά τα πράγματα ελέγχονται από κανέναν? Η διαφάνεια και η διαύγεια στο δημόσιο που πήγαν? Ας δημοσιεύσουν τώρα τα ονόματα των υποψηφίων και το σκεπτικό της επιλογής.... Αλλά σιγά μην δώσουν σημασία. Η δουλίτσα να γίνεται, το φράγκο να πέφτει και το ρουσφετάκι του Βασιλάκη να γίνεται...

Μνημείο πληρότητας και διαφάνειας όπως οι συμβάσεις με τους ναυαγοσώστες και λοιπές συμβάσεις με Πάρνωνα και μελετητικά γραφεία. Να βγουν όλα το φως να φανούν οι τρύπες και μετά μιλάμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio