Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Πέμ, 25/04/2019 - 10:07
Image

Σας καλούμε σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση, που θα γίνει την Μ. Πέμπτη 25-04-2019 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ Παραλίου Άστρους, προϋπολογισμού 321.823,40 €.

2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Κορακοβουνίου, προϋπολογισμού 278.132,00 €.

3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία ναυαγοσωστικής κάλυψης.

4. Έγκριση πρακτικού ελέγχου επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του έργου: Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Παρ. Άστρους», προϋπολογισμού μελέτης 63.450,00 €.

5. Έγκριση πρακτικού ελέγχου επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ. Αγ. Ανδρέα», προϋπολογισμού μελέτης 42.400,00 €.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΟΝΔΡΟΛΕΟΣ

Σχόλια επισκεπτών

Μαντάς & Τσίπρας ¨παροχές και έργα¨ στο ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ και κατεπείγοντα για να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Ας του ψηφίσουμε λοιπόν γιατί αυτά που μας έταξαν την προηγούμενη φόρα τα έκαναν!

ΝΔ και Δαλιανης (Καμπυλης) έργα ποτέ!!! Αυτή είναι η δεξιά γιατί νομίζεις ότι ξεχνάμε. Ρε ουστ που βρήκατε από τα λαγουμια σας. Μας κατακλεψατε 20 χρόνια και νομιζεις ότι θα τα ξεχάσουμε. Ρε Τσιπρας και ξερό ψωμί! Όχι άλλο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έλεος......

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio