Επιμελητήριο Αρκαδίας: Παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων στο Άστρος

Πέμ, 07/03/2019 - 13:26
Image

Σειρά εκδηλώσεων διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «ΑΓΑΠΗΝΩΡ» τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος και την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ», στη Μεγαλόπολη.

Την έναρξη των εργασιών και στις δύο εκδηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας  κ. Γιάννης Τρουπής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες αναφέρθηκε στο πεδίο των προγραμμάτων /δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις & Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο - Εστίαση – Εκπαίδευση».

Πλήθος επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις ευρύτερες περιοχές του Άστρους και της Μεγαλόπολης έλαβαν αναλυτική ενημέρωση, από τον συνεργάτη της εταιρείας Ανάπτυξης  Πελοποννήσου "ΑΓΑΠΗΝΩΡ", κ. Νικόλαο Μεγρέμη, για τα δυο νέα επιδοτούμενα προγράμματα όπως: τις προϋποθέσεις ένταξης, τις προθεσμίες υποβολής των επιδοτούμενων δαπανών και γενικά επί του συνόλου της διαδικασίας υποβολής αιτήσεως χρηματοδότησης και στη συνέχεια με τη σειρά τους ανέλυσαν τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά τους επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Βασίλης Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Τσετσώνης, ο υπεύθυνος για το ΓΕ.ΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Παναγιώτης Μαντάς και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης κ.  Κώστας Μπελδέκος.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης για τη παραχώρηση των αιθουσών, τη συνεργασία και τη φιλοξενία των εκδηλώσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 2710 227141-2.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio