Συνάντηση Πραχαλιά - Καμπύλη - Γαρδικιώτη για το 2021

Συνάντηση Γιώργου Πραχαλιά στο Άστρος με το Δήμαρχο Β. Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Γαρδικιώτη, για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των εκδηλώσεων του 2021.

Οι δράσεις του ΦΔ Πάρνωνα για την περίοδο Ιούλιος – Δεκέμβριος 2019

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας η σύνοψη όλων των δράσεων του Φορέα Διαχείρισης για την περίοδο Ιούλιος – Δεκέμβριος 2019.

Διαβάστε τα νέα μας στις ενότητες του 17ου τεύχους Newsletter για περιβαλλοντικές δράσεις και έργα που αφορούν στην Επόπτευση & Φύλαξη, στην Προστασία &...

Σεμινάριο στο Άστρος για τη γευσιγνωσία του ελαιολάδου

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνουν, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ.,  ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: “Γευσιγνωσία Ελαιολάδου & Ορθές Πρακτικές Διαχείρισης του”, στην αίθουσα του Ιδρύματος Μνήμης «Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη» στο Άστρος.

Εισηγητ...

Ποιά Τρίπολη...;

Καθώς πλησιάζει η επέτειος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Τουρκία αρχίζει και "ρετάρει" επικίνδυνα.

Σου λέει: "αυτοί οι γκιαούρηδες 200 χρόνια τώρα, κατάφεραν να μας διώξουν από τις αιώνιες κτήσεις μας και μας έχουν στριμώξει στη στεριά χωρίς θάλασσα και από πάνω θένε και πετρέλαια...

Σεμινάριο από το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους σας καλεί όλους στο σεμινάριο που διοργανώνει με θέμα: "Η θεατρική έκφραση μέσα από τον λόγο και το σώμα", με εισηγητή τον Κούμαρη Γιώργο, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ώρα έναρξης 16:00, στην θεατρική αίθουσα του Λυκείου Άστρους!

Νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου - Εξελέγη με 261 ψήφους

Η Ολομέλεια της Βουλής εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εκλέχθηκε σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η...