Οι διαιτητές των αναμετρήσεων σε Ά και ΄Β Αρκαδίας

Ορίσθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας οι διαιτητικές τριάδες των αναμετρήσεων για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Α' Αρκαδίας (11η αγωνιστική)

Σάββατο 14...

Γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα στα Χαντάκια (pics,vid)

Ακόμα μια χρονιά τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στα "Χαντάκια".

Αρκετός κόσμος, βρέθηκε αψηφώντας τις καιρικές δυσκολίες, τηρώντας τα έθιμα και την παράδοση του οικισμού των "Χαντακίων " και γιόρτασαν στο δισυπόστατο εκκλησάκι (Μαηθανασης).

Όλοι, μετά το πέρας της...

Τρεις γιατροί από την Αρκαδία στο ΔΣ Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών ΠΙΣ

Κατά  τη  χθεσινή  συνεδρίαση  του  Δ.Σ.  του  Π.Ι.Σ.  εγκρίθηκε  η  στελέχωση  του  Ινστιτούτου  Επιστημονικών  Ερευνών  του  Π.Ι.Σ.

Τρεις  εκπρόσωποι  από  την  Αρκαδία  συμμετέχουν  πλέον  στο  εν  λόγω  όργανο  για  τα  επόμενα  4  έτη.

Η  κα  ΚΟΥΡΕΤΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ  ως  μέλος  του ...

Συγκέντρωση τροφίμων στον χώρο του Κοινωνικού ανταλλακτηρίου ρούχων

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η αλληλεγγύη και η προσφορά, ας γίνουν πράξη και  αυτά τα Χριστούγεννα!

Η Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»  στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού που κάνει , συνεργάζεται εν όψει των Χριστουγέννων, με τις ενορίες Αγ...

Εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου

Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, που αναδείχθηκε από τις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2019, για την εκλογή και ανακήρυξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.
Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ Πελοποννήσου για την τετραετία 2020 - 2024 έχει ως κάτωθι :

Δ...

Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού για τον μήνα Δεκέμβριο

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 200/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, ειδικότητας (ΥΕ) Εργατών Καθαριότητας, για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια...

Κώστας Βλάσης: Η ψήφος των Αποδήμων Ελλήνων κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή (vid)

Την πεποίθησή του ότι η ψήφος των Αποδήμων Ελλήνων κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή, εξέφρασε ο Υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τον Απόδημο Ελληνισμό και Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ, Κώστας Βλάσης, στην ομιλία του επί του Σ/Ν: «Διευκόλυνση άσκησης εκλογικού δικαιώματος εκλογέων που βρίσκονται εκτός...