Γεμάτο κόσμο για τα κούλουμα το Παράλιο Άστρος (pics)

Το Παράλιο Άστρος και εφέτος υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών την Καθαρά Δευτέρα. 

Πολλοί εκδρομείς αλλά και ντόπιοι επέλεξαν τις παραλίες του για να στρώσουν το τραπέζι τους στην άμμο με τα σαρακοστιανά εδέσματα , να πετάξουν το χαρταετό τους απολαμβάνοντας την χαλάρωση που προσφέρει η παραθαλάσσια...

Σατιρικό καρναβάλι με κέφι και χορό στον Άγιο Ανδρέα (pics,vid)

Με πολλά χαμόγελα ,με  κέφι στο φουλ, με χορό , τραγούδι και μεγάλη σατιρική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/3) το Τσακώνικο Καρναβάλι στον Άγιο Ανδρέα.

Μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στο δρόμο μπροστά στο σχολείο του Αγίου Ανδρέα με έντονη καρναβαλική διάθεση και το χωριό να γεμίζει...

Πολλά χαμόγελα και ξεφάντωμα στο καρναβάλι του Κορακοβουνίου (pics,vid)

Η διάθεση χτύπησε κόκκινο και το Κορακοβούνι γέμισε με  χρώμα και λάμψη και το καρναβάλι του χωριού να στρέφεται με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής (17/3).

 
Κέφι , ξεφάντωμα και όλοι μαζί γιόρτασαν την Κυριακή της Αποκριάς με παρέλαση καρναβαλιστών αλλά και με απεριόριστο χορό και...

Ψήφισμα του συλλόγου του Ξηροπηγάδου «Ο ΑΚΤΗΒΙΟΝ»

Τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροπηγάδου ‘Ο ΑΚΤΗΒΙΟΝ’ συνήλθαν εκτάκτως σήμερα, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.00, μετά το θλιβερό άγγελμα της εκδημίας του αγαπητού μας συντοπίτη Σπυρίδωνα Καρκούλη του Βασιλείου και αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής:
 
1. Να εκφράσει τη βαθιά λύπη των μελών του...

Κηδεία Σπύρου Καρκούλη (Καμπόης)

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία του Σπύρου Καρκούλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ξηροπήγαδο στις 4:00μ.μ.

Από το Άστρος η σκυτάλη πάει στο Κορακοβούνι με καρναβάλι… «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

Συγχαρητήρια στο Αστρινό Καρναβάλι από το Κορακοβούνι - Κάλεσμα στο καρακοβουνίτικο "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" Καρναβάλι!

Πολυπληθέστατη η συμμετοχή του Κορακοβουνιου στο πετυχημένο αστρινο καρναβάλι! Πάνω από 100 καρναβαλιστές συμμετείχαν στα δύο άρματα του Συλλόγου (ΑΕΕΣ), στις Συννεφουλες και...

Κέφι, χορός και όλο το Άστρος μια αγκαλιά στο ξέφρενο καρναβάλι (pics,vid)

Το Καρναβάλι του Άστρους είναι εδώ, εντυπωσιακό με εκατοντάδες καρναβαλιστές να ξεχύνονται στους δρόμους το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου δίνοντας μια μοναδική αποκριάτικη παράσταση με την καμήλα να δίνει το έναυσμα για το ξέφρενο πάρτι.

Πρόκειται δίχως αμφιβολία για ένα επιτυχημένο Καρναβάλι...

Ζωντανή μετάδοση από το Καρναβάλι του Άστρους (vid)

Όλα έτοιμα και το Αστρινό Καρναβάλι ξεκίνησε με τους δρόμους να πλημμυρίζουν μασκαρεμένους γεμάτο κέφι, χρώμα, χαμόγελα, χορό, μουσική και φαντασία με τα εντυπωσιακά άρματα και την καλύτερη διάθεση που μπορείτε να φανταστείται.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το Αστρινό Καρναβάλι!

 

 

Κηδεία Αθανασίας Πέτρου

Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα τελεστεί η κηδεία της Αθανασίας Πέτρου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Πραστού στον Άγιο Ανδρέα στις 3:30μ.μ.

Ευχαριστήρια επιστολή στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον εξαιρετικό επιστήμονα γιατρό του Κέντρου Υγείας Άστρους κύριο Πατούρα που με φρόντισε  σε ατύχημα που είχα προ ημερών στο χωριό Πραστός, απ΄ όπου μεταφέρθηκα για άμεση αντιμετώπιση, καθώς και το πρόθυμο καλοσυνάτο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας...