Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Μετά το πέρας του απολογισμού των πεπραγμένων του απερχόμενου Συμβουλίου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Έπειτα από το τελικό αποτέλεσμα και την συγκρότηση σε σώμα, το νέο Διοικητικό

...

Δεύτερο ασθενοφόρο και στελέχωση «ζητά» το Κέντρο Υγείας Άστρους (vid)

Επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Άστρους με προσωπικό και ασθενοφόρο

Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του, το Κέντρο Υγείας Άστρους ζητά την άμεση κινητοποίηση ενός δεύτερου ασθενοφόρου, το οποίο υπάρχει και θα μπορεί να εξυπηρετεί τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών...

Οι πολίτες να συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής εικόνας του Δήμου

Εν όψει της χειμερινής περιόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ξεκίνησε εργασίες για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του Δήμου μας.

Με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος γίνονται εργασίες πλυσίματος κοινόχρηστων χώρων, ενώ συγχρόνως ξεκίνησε το...

Ορισμός αναπληρωτή Προέδρου Κοινότητας Άστρους

Με την υπ' αριθμ. 1/2019 Απόφαση του Προέδρου της Κοινότητας Άστρους, ορίστηκε ως αναπληρωτής Πρόεδρος Κοινότητας Άστρους, όταν απουσιάζει ή κωλύεται ο Πρόεδρος, το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας, κος Περικλής Μαντίκος του Χρυσόστομου.

Συντήρηση αγροτικών δρόμων στον Στόλο

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων στους αγροτικούς δρόμους κτημάτων να συμβάλουν στην ελεύθερη διέλευση του μηχανήματος κόβοντας κλάρες ή ό,τι άλλο εμποδίζει το γκρέιντερ στο να γίνει συντήρηση των δρόμων μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Πληροφορίες στον πρόεδρο της κοινότητας.

Τηλέφωνο...

Η εορτή και το πανηγύρι στην Αγία Σοφία (pics)

Μπορεί το ξακουστό πανηγύρι της ΑγιαΣοφιάς να μην κράτησε τρεις μέρες όπως γίνονταν παλιά, ωστόσο όμως η εορτή τελέστηκε με την πρέπουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει και επιβάλλεται άλλωστε για την Προστάτιδα του χωριού μας, μέσα από τον Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκαν,...

Ορισμός υπαλλήλων για την Γραμματειακή εξυπηρέτηση των Κοινοτήτων του Δήμου

Ορισμός υπαλλήλων για την Γραμματειακή εξυπηρέτηση των Κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αποφασίζει και ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Υπαλλήλους, υπεύθυνους για την γραμματειακή εξυπηρέτηση των Κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ως ακολούθως:

...

α/α

Συνεδριάζει με δέκα θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν-3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν...

Συντήρηση και αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων στον Αγιάννη και στις ευρύτερες κτηματικές περιοχές

Το γκρέιντερ του Δήμου, από 20 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στον Αγιάννη και στις ευρύτερες κτηματικές περιοχές (Θεολόγο – Άγιο Δημήτριο, Χαντάκια, Μαντικέικα κ.α.) ορεινή Μελιγού και Στόλο, για την συντήρηση και αποκατάσταση της βατότητας των αγροτικών δρόμων.

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των...

Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Αγίας Σοφίας

Στις 16-9-2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 μ.μ. θα τελεστεί ιερά αγρυπνία - θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας προς τιμήν της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Παρακαλούνται όπως προσέλθουν οι ευσεβείς χριστιανοί

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο

ιερα μητροπολισ

μαν...