Σκαντζός: Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πτωχού

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε την Κυριακή στις 8 Οκτώβρη.

Η ευρεία και καθαρή νίκη του Δημήτρη Πτωχού απέδειξε ότι οι πολίτες της Πελοποννήσου αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο άλμα μπροστά.

Προσωπικά ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και όσους στήριξαν το συνδυασμό του ψηφοδελτίου του Δημήτρη...

Μ. Σκαντζός: Ζητώ από τους πολίτες να με εμπιστευτούν με την ψήφο τους, για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της Αρκαδίας

Μία ανάσα πριν τις εκλογές ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη "Η Πελοπόννησος Μπροστά" κ. Μανώλης Σκαντζός σε συνέντευξή του στέλνει το μήνυμά του στους συμπολίτες του που θα προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Ο κ...

Με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας συναντήθηκε ο Μανώλης Σκαντζός

Ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού επισκέφθηκα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ.Αλέξανδρο.

Συζητήσαμε σε εγκάρδιο κλίμα θέματα που αφορούν την Αρκαδία.

Στηρίζουμε τα αιτήματα της Εκκλησίας και του Μητροπολίτη.

Τέλος μου έδωσε την ευχή του, τον ευχαριστώ πολύ.

...

Μανώλης Σκαντζός: Αγαπώ τον τόπο μου και ζητώ την επανεκλογή μου για να συνεχίσω να προσφέρω (vid)

Ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά» Μανώλης Σκαντζός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο AstrosNews.gr μίλησε για την απόφασή του να συναχθεί με τον Δημήτρη Πτωχό, αλλά και έκανε έναν απολογισμού έργου για την...

Σκαντζός: Καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στους μαθητές

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 12ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης βρέθηκε για τον αγιασμό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός.

Ο ίδιος αναφέρει:

"Παρευρέθηκα σήμερα 11-09-2023 στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο 12ο...

Ημέρα Καριέρας στο ΔΙΕΚ Άστρους: Οι προοπτικές της επαγγελματικής εκπαίδευσης φέρνουν ελπίδα στην Κυνουρία (pics,vid)

Ηεκπαίδευση στην Ελλάδα εξελίσσεται, σπάει τα στερεότυπα και προχωρεί μπροστά. Η φοίτηση στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης ανοίγουν νέους δρόμους, μακριά από τη νοοτροπία που τα θέλει ως έσχατη λύση, μετά την αποτυχία των μαθητών στις Πανελλαδικές. Η εκπαίδευση στα ΔΙΕΚ μπορεί να...

Τέλη Σεπτεμβρίου η μελέτη για το πρόβλημα οδικής ασφάλειας επί της επαρχιακής οδού Κιβέρι – Άστρος – Λεωνίδιο, στην περιοχή του Άστρους

Τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθεί η μελέτη για το σοβαρό πρόβλημα οδικής ασφάλειας που με τραγικό τρόπο έχει διαπιστωθεί επί της επαρχιακής οδού Κιβέρι – Αστρος – Λεωνίδιο, στην περιοχή του Αστρους.

Αυτό γνωστοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, ο οποίος σήμερα Παρασκευή...

Ο Μανώλης Σκαντζός έκανε αυτοψία στο έργο στην επαρχιακή οδό Κιβέρι - Άστρος - Λεωνίδιο (pics)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός σήμερα 11-8-2023 πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Κιβέρι - Άστρος – Λεωνίδιο» προϋπολογισμού 29.000 € από πιστώσεις ΚΑΠ.

Η απώλεια ενός νέου ανθρώπου πριν 2 χρόνια σε θανατηφόρο τροχαίο...

Ο Σκαντζός παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής Προδρόμου στην Περδικόβρυση (pics)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός παρευρέθηκε σήμερα 8-8-2023 στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής Προδρόμου στην Περδικόβρυση.

Σκαντζός: Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους πολίτες

Σήμερα 19-7-2023 πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα υπογραφή συμβάσεων έργων με παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας κ.ΕμμανουήλΣκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά και των εργολάβων.

Υπογρά...