Το Κορακοβούνι τίμησε την Εθνική Επέτειο του 1821 με μαθητική παρέλαση (pics,vid)

Το ξεκινήσαμε γιατί μας άρεσε και μάλλον θα εξελιχθεί σε μόνιμο θεσμό!

Τι κι αν έκλεισε το σχολείο του χωριού μας...

Τα παιδιά μας αποδεικνύουν καθημερινά πως η ύπαρξη τους, οι φωνούλες τους και τα τραγούδια τους δίνουν το ρυθμό και τη ζωή σε όλους εμάς τους μεγαλύτερους!

Ο Α.Ε.Ε.Σ...

Σήμερα το… «Λουκάνικο πάρτι» στο Κορακοβούνι

Its time…for Loukaniko party

Κάθε χρόνο, μετά την Αποκριά, υπάρχει μια γιορτή (έθιμο πλέον) που γίνεται στο Κορακοβούνι και λέγεται «Λουκάνικο Πάρτυ». Διοργανώνεται από τον Α.Ε.Ε. Σύλλογο Κορακοβουνίου και τον Πρόεδρο του χωριού με τη βοήθεια και τη συνεισφορά των συγχωριανών.

Έτσι λοιπόν και...

Πολλά χαμόγελα και ξεφάντωμα στο καρναβάλι του Κορακοβουνίου (pics,vid)

Η διάθεση χτύπησε κόκκινο και το Κορακοβούνι γέμισε με  χρώμα και λάμψη και το καρναβάλι του χωριού να στρέφεται με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής (17/3).

 
Κέφι , ξεφάντωμα και όλοι μαζί γιόρτασαν την Κυριακή της Αποκριάς με παρέλαση καρναβαλιστών αλλά και με απεριόριστο χορό και...

Από το Άστρος η σκυτάλη πάει στο Κορακοβούνι με καρναβάλι… «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

Συγχαρητήρια στο Αστρινό Καρναβάλι από το Κορακοβούνι - Κάλεσμα στο καρακοβουνίτικο "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" Καρναβάλι!

Πολυπληθέστατη η συμμετοχή του Κορακοβουνιου στο πετυχημένο αστρινο καρναβάλι! Πάνω από 100 καρναβαλιστές συμμετείχαν στα δύο άρματα του Συλλόγου (ΑΕΕΣ), στις Συννεφουλες και...

Απόκριες: Δείτε όλες τις εκδηλώσεις στη Βόρεια Κυνουρία

Το AstrosNews  σας παρουσιάζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων, που  έχει ανακοινωθεί μέσω προσκλήσεων, με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν από την Παρασκευή μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.

Μουσική, χορός, τραγούδι, χρώματα, φαντασία, παιχνίδια, αποκριάτικα έθιμα και παραδόσεις είναι αυτά που θα...

Καρναβάλι σε Άγιο Ανδρέα και Κορακοβούνι

Μουσική, χορός, τραγούδι, χρώματα, φαντασία, παιχνίδια, αποκριάτικα έθιμα και παραδόσεις είναι αυτά που θα ενωθούν και θα προσφέρουν διασκέδαση και ξεγνοιασιά στους συμμετέχοντες καρναβαλιστές αλλά και στους επισκέπτες που επέλεξαν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για να γιορτάσουν τις απόκριες.

Κυριακ...

Το Κορακοβούνι έσωσε την χρονιά μακριά από την έδρα του

Το Κορακοβούνι νίκησε εκτός έδρας με 0-1 τον Αχιλλέα μέσα στο Παράλιο Άστρος με τους κοκκινόμαυρους να φτάνουν στο τρίτο τους εφετινό διπλό μέσα στην σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου έχει κερδίσει μακριά από το «σπίτι» της την Τεγέα με 0-1 στην Επισκοπή, τον...

Ο Κουρμπέλης δεν ξεχνά την ομάδα του χωριού του και το Κορακοβούνι του στέλνει «ευχαριστώ»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ξεχνά όσο ψηλά και αν έχει φτάσει από πού ξεκίνησε, την αγαπημένη ομάδα του χωριού του με το Κορακοβούνι με την σειρά του να στέλνει το δικό του ευχαριστώ στον δικό του παιδί που είναι πάντα εκεί.

 

Κάλεσμα για συμμετοχή στο καρναβάλι του Κορακοβουνίου

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς, αθλητικούς και λοιπούς συλλόγους, σε φορείς, ομάδες και ιδιώτες της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, να συμμετέχουν στο φετινό "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" καρναβάλι μας, την Κυριακή, 17 Μαρτίου, στις 7 μ.μ.

Παράλληλα, ο Α.Ε.Ε.Σ...

Στο Κορακοβούνι ο Γιάννης Αδάμης

Μεταγραφική υπέρβαση και «βόμβα» με τον Γιάννη Αδάμη έσκασε το Κορακοβούνι το οποίο πραγματοποίησε την τρίτη του χειμερινή μεταγραφική κίνηση μετά τους Δημήτρη Αρφάνη και Κώστα Οικονομάκη.

Ο «Λόκο» αφήνει τον Ερμή Μελιγούς για λογαριασμό του Κορακοβουνίου με στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν...