Οι διαιτητές της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Ορίσθηκαν από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας οι διαιτητικές τριάδες των αναμετρήσεων για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο (16/10, 16:00)

Λεωνίδιο – Πανθυρεατικός: Βεργέτης-Λουκάς Ν...

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (9/10) και τρεις την Κυριακή (10/10) και με παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Σάββατο (9/10, 16:00)

Αχιλλέας - Βρασιές

Πανθυρεατικός - Απόλλωνας Τυρού

Κυριακή (10/10, 16:00)

...

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρώτου ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος

Το τοπικό πρωτάθλημα Αρκαδίας και ο πρώτος όμιλος μπαίνουν στην "μάχη" της νέας αγωνιστικής σεζόν με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει ντέρμπι και σημαντικές αναμετρήσεις για όλα τα γούστα και με έντονο ενδιαφέρον.

Α' Αρκαδίας (1ος όμιλος)

Σάββατο (26/9, 16:00)

Δημητσάνα-ΑΕΚ Τρίπολης

Κυ...

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Έντονη αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου με παιχνίδια για όλα τα γούστα σε όλες τις κατηγορίες σε ποδόσφαιρο αλλά και μπάσκετ για φίλαθλο κοινό της Αρκαδίας.

Super League

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

17:15 ΟΦΗ-Άρης

19:30 Παναθηναικός-Λαμία

20:00 Ξάνθη...

Το τοπικό πρωτάθλημα που μας συναρπάζει και πάλι

Στην αρχή της σεζόν είχαμε ενδείξεις, στις πρώτες αγωνιστικές τα αρχικά δείγματα και πλέον δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου ένα σαφές δείγμα αποδείξεων για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τουλάχιστον των 5 τελευταίων ετών στην Α' Αρκαδίας.

Με το τέλος της 9ης αγωνιστικής έχουμε...

Το πρόγραμμα της Α' Αρκαδίας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο "Μαίναλον" στην Τρίπολη η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έχει ορισθεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη (5 και 6/10)...

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου

Έντονη αθλητική δραστηριότητα περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου για τις αρκαδικές ομάδες με αναμετρήσεις για την Super League, την Γ' Εθνική, την Α' Αρκαδίας, την Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ  καθώς επίσης και με τον δεύτερο τελικό της Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Super League

Κυριακή (14/4, 19:00)

ΑΕΛ...