Συνεχίζει στον Αχιλλέα ο Γασπαράκης

Αχιλλέας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κωστή Γασπαράκη και για την νέα αγωνιστική χρονιά κάνοντας το με ένα εντυπωσιακό promo mini video clip στην σελίδα του στο facebook.

Ο Κωστής Γασπαράκης με 11 τέρματα την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας ήταν πρώτος σκόρερ...

Πήρε τον Λάκη Σκαρπέλο ο Αχιλλέας

Μία ακόμα μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους που απέκτησε τον νεαρό Λάκη Σκαρπέλο ο οποίος και αυτός προέρχεται από τον Πανθυρεατικό.

Η ομάδα του Αχιλλέα Παραλίου Άστρους ταυτόχρονα με τον σχεδιασμό της και τα μεταγραφικά που είναι σε...

ΜΑΝΟ Αχιλλέας: Το «ευχαριστώ» για τη συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το Δ.Σ του ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ύστερα από αυτή την φαντασμαγορική βραδιά που μας προσέφερε ο μεγάλος καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους θεατές που προσήλθαν στο χώρου του θεάτρου Παραλίου Άστρους «Μελίνα Μερκούρη» και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίση...

Ξεσήκωσε το κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Παράλιο Άστρος, στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη το βράδυ της Τρίτης 16 Αυγούστου. 

Μια διοργάνωση της ομάδας ΜΑΝΟ Αχιλλέας.

Το θέατρο «βούλιαξε» από τον κόσμο, που ήρθε για να δει τον καλλιτέχνη από κοντά.

Παλιές του...

ΜΑΝΟ Αχιλλέας: Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Παράλιο Άστρος

Η ομάδα του ΜΑΝΟ Αχιλλέας διοργανώνει συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Παράλιο Άστρος. Στις 16 Αυγούστου στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Παραλίου Άστρους «Μελίνα Μερκούρη». Μαζί του η Μελίνα Μακρή

Παπαγιαννόπουλος: Συνεπής στις δεσμεύσεις της για το γήπεδο του Παραλίου Άστρους η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σαν μέλος του ΔΣ του ΜΆΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑ θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κο Παναγιώτη Νίκα και τους Αντιπεριφερειάρχες κκ Μανώλη Σκαντζό,  Χρήστο Λαμπρόπουλο διότι φάνηκαν συνεπείς στη υπόσχεση τους για αναβάθμιση του γηπέδου του Παραλίου Άστρους κάνοντας το πρώτο ουσιαστικό βήμα δεσμεύοντας πίστωση...

Συνάντηση για το γήπεδο του Παραλίου Άστρους

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση την, Πέμπτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με εκπροσώπους του Μορφωτικού Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου “Αχιλλέας”, του Παράλιου Αστρους.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εξέλιξη στο με προϋπολογισμό 400.000...

Το βλέμμα του ΛΟΚ για πάντα στον Αχιλλέα (pics)

Ο ΜΑΝΟ Αχιλλέας τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντος μέλους του και επί πολλά έτη ποδοσφαιριστή του Γιώργου Παπούλια 

 

Με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών από τον αδόκητο χαμό του αρχικελευστή του Λιμενικού Σώματος και διακεκριμένου αθλητή του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου Γιώργου Παπούλια, η διοίκηση του...