Πρωτοβουλία Αλλαγής: Οι συνέπειες της διαχείρισης Μαντά (pics)

Δυστυχώς χθες ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στο σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων του στην περιοχή του Τάνου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στα μη επεξεργασμένα απορρίμματα και γρήγορα επεκτάθηκε στον τεράστιο όγκο των δεματοποιημένων υπολειμμάτων σκουπιδιών που παρέμεναν στο σημείο...

Βόρεια Κυνουρία: Οι σταυροί των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων (αναλυτικά)

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε δημοτικός σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις στην Βόρεια Κυνουρία

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών

ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Καταχωρημένα Τμήματα 42

Εκλογική Περιφέρεια Βόρειας Κυνουρίας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Βόρειας Κυνουρίας

  1. ΚΟΛΟΣΤ...

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη Κατσή

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι καθημερινά δίπλα στον απλό πολίτη και θα δώσω μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Από τη μάχη των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Από σήμερα όλοι μαζί...

Καμπύλης: Θα δουλέψουμε όλοι για όλους (vid)

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος, πλέον, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, οι ψηφοφόροι, υποστηρικτές και φίλοι του οποίου του επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή μόλις έφθασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του «Πρωτοβουλία Αλλαγής» στο Άστρος.

Ο κ. Καμπύλης ανέβηκε στην εξέδρα και ευχαρίστησε...

Νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο Γιώργος Καμπύλης

Νέος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αναδεικνύεται ο Γιώργος Καμπύλης, ο οποίος μέχρι στιγμής προηγείται με 14 μονάδες, έναντι του αντιπάλου του Παναγιώτη Μαντά. Ο κ. Καμπύλης και ο συνδυασμός του είχαν σαφέστατο προβάδισμα στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την προηγούμενη Κυριακή, προβάδισμα...

Οι πρώτοι πέντε σε σταυρούς στη Βόρεια Κυνουρία

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο των δημοτικών εκλογών, με τους «μονομάχους» να είναι έτοιμοι για να μάθουν τις τελικές προτιμήσεις των πολιτών οι οποίοι θα κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες.

Το Astrosnews.gr  λίγο πριν από την Κυριακή 2 Ιουνίου, συγκέντρωσε αυτούς τους...

Καμπύλης: Επικοινωνιακά τεχνάσματα η πρόταση Μαντά για debate

Kαθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής εκστρατείας, όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας αλλά και εγώ προσωπικά συζητήσαμε ελεύθερα και δημοκρατικά, με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, όλα τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε...

Οι σύμβουλοι που θα απαρτίσουν το νέο ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας από την παράταξη του Γ. Καμπύλη

Από  την δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καμπύλη εκλέγονται οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι οι  οποίοι θα απαρτίσουν το νέο δημοτικό συμβούλιο Βόρεια Κυνουρίας.

Να αναφέρουμε ότι οι ακόλουθοι  υποψήφιοι είναι αυτοί που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους στο σύνολο των...

Οριακή αυτοδυναμία για τον Γιώργο Καμπύλη από την πρώτη Κυριακή

Με καταμετρημένο σχεδόν το 50% των ψήφων, ο Γιώργος Καμπύλης φαίνεται ότι μπορεί και να είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στη Βόρεια Κυνουρία από την πρώτη Κυριακή.
 
Ο κ. Καμπύλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Αλλαγής», με καταμετρημένο σχεδόν το 50% των ψήφων φαίνεται να...