Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (30-31/3)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

Σάββατο 30 Μαρτίου

15:00 Πανσερραϊκός - Αστέρας

17:30 Βόλος -...

Άνετα και ωραία ο Πήγασος νίκησε και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατέκτησε άλλη μια νίκη, με την οποία εξασφάλισε την συμμετοχή της στα playoffs.

Παρουσιάζοντας κατά διαστήματα και όμορφο μπάσκετ οι παίκτες εμφανίστηκαν σοβαροί από το πρωτο λεπτό και με όπλο την άμυνα  έφτασαν στο άνετο 92-67.

Επόμε...

Όλοι μαζί για την νίκη... Πήγασος - Ποσειδώνας Λουτρακίου στις 17:00

Επιστροφή στην έδρα μας το Σάββατο για την ομάδα μας!
 
Μετά από αρκετό διάστημα η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αξιόλογη ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της αλλά και βεβαίως στις καλές εμφανίσεις...

«Τρένο» ο Πήγασος πέρασε νικηφόρα και από το Κιάτο

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Α1 ΕΣΚΑΚ 2023-2024 η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από το Κιάτο, με σκορ 54-68.

Οι παίκτες μας στηριζόμενοι για άλλη μια φορά στην καλή άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση απέκτησαν το προβάδισμα του σκορ από την αρχή του αγώνα και το...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (9-10/3)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League - Play Off

 
Κυριακή 10 Μαρτίου

17:00...

«Ατσάλινος» ο Πήγασος έριξε στο «καναβάτσο» και το Ξυλόκαστρο

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Α1 ΕΣΚΑΚ 2023-2024 η ομάδα μας σε ένα πραγματικό ντέρμπι επικράτησε του Ξυλοκάστρου με τελικό σκορ 72-62.

Οι παίκτες του Ξυλοκάστρου ξεκίνησαν τον αγώνα εντυπωσιακά και εκμεταλευόμενοι την αστοχία την ομάδας μας, προηγήθηκαν 2-12. Όμως με...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (2-3/3)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

19:30 Άρης - ΑΕΚ

19:30 Κηφισιά -...

Ο Πήγασος υποδέχεται το Ξυλόκαστρο και θέλει τον κόσμο στο πλευρό του

Άλλο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας!

Το Σάββατο η ομάδα μας υποδέχεται στο κλειστό του Άστρους την ομάδα του Ξυλοκάστρου η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εκεί όπου το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει εν πολλοίς την έκβαση της...

Εκτός έδρας νίκη του Πήγασου στην Ολύμπια αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Δικαίου

Νίκη για την ομάδα μας με σκορ 52-58 επί της Ολύμπιας!
 
Νίκη την οποία αφιερώνουμε όλος ο σύλλογος στην μνήμη του πατέρα του Γιώργου Δικαίου.
 
Συνεχίζουμε ενωμένοι και στρέφουμε το βλέμμα μας στο ερχόμενο Σάββατο εκεί όπου θα αντιμετωπίσουμε το δεύτερο στη βαθμολογία...

Ολοκληρωτικό μπάσκετ και τεράστια νίκη για τον Πήγασο επί της Ερμιονίδας

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Α1 ΕΣΚΑΚ 2023-2024 η ομάδα μας υποδέχτηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο  Άστρους την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος Α.Ο. Ερμιονίδας.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες μας επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με όπλο την άμυνα και την τρομερή...