Φιλική νίκη για την Εθνική με τον Κουρμπέλη να κερνάει

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κουρμπέλη που από τα δικά του πόδια ήρθαν και τα δύο τέρματα των Τζόλη και Γιακουμάκη η Εθνική μας ομάδα κέρδισε με 2-1 την Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Με το πρώτο γκολ του Χρήστου Τζόλη (8΄) στη δεύτερη εμφάνισή του με τη...

Δημάκος ο «Τουρκοφάγος» (vid)

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ένταση και αποβολές η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου Κωφών επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι της Τουρκίας με 4-2 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκ των πρωταγωνιστών της σπουδαίας...

Η γκολάρα του Δημάκου με την Εθνική Κωφών (vid)

Ο Δημήτρης Δημάκος έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να ξεχωρίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κάτι που έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια και το γνωρίζουν καλά αυτό φίλαθλοι, συμπαίχτες και αντίπαλοι.

Πλέον εκτός την Αρκαδία η ποδοσφαιρική αξία και την εκτελεστική δεινότητα...

Ντεμπούτο ο Κώτσιρας με την Εθνική Ελλάδος, γκολ ο Κουρμπέλης

Στο 71ο λεπτό του φιλικού αγώνα της Τουρκίας με την Εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Κώτσιρας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ημέρα σταθμός μπορεί να χαρακτηριστεί η Πέμπτη 30 Μάϊου για τον Μεγαλοπολίτη άσο ο οποίος με το νούμερο "2...

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του EURO 2020

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο η κλήρωση των προκριματικών της τελικής φάσης του EURO 2020 με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου να μαθαίνει τους αντιπάλους της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε στον 10ο όμιλο μαζί με Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία...