Το μεταγραφικό «πάρε - δώσε» της Α' Αρκαδίας

Σε φουλ ρυθμούς προγραμματισμού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 είναι πλέον οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας έχοντας ξεκινήσει τις προσθαφαιρέσεις τους στα ρόστερ τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώσεις και μεταγραφές είχαμε μόνο από τον ΑΟ Τεγέας που...

Υποχρεωτικά προπονητές με UEFA C στην Α' Αρκαδίας - Κίνδυνος για πρόστιμα

Ένα από τα θέματα με τις δικές προεκτάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας φαίνεται πως είναι αυτό των προπονητών με την ΕΠΟ να αξιώνει για να κάτσει καποιος στον πάγκο δίπλωμα τουλάχιστον UEFA C.

Στο περιθώριο της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων του νομού...

Μεταγραφές και επιστροφές στον Νικηταρά Δολιανών

Ο Νικηταράς Δολιανών μπαίνει σε μια νέα εποχή με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας.

Με τον Νίκο Αποστολόπουλο στην τεχνική του ηγεσία ο Νικηταράς θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα...

Χρήστος Πούλος: Για έναν πρωταγωνιστή Πανθυρεατικό με γεμάτο γήπεδο

Ο Χρήστος Πούλος εδώ και λίγες εβδομάδες είναι ο νέος προπονητής του Πανθυρεατικού και όπως ο ίδιος είπε στην πρώτη του συνέντευξη αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας του Άστρους είναι έτοιμος έχοντας υψηλό κίνητρο για την νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ο 52χρονός τεχνικός από την Αργολίδα...

Κύμα ανανέωσης στους πάγκους της Α' Αρκαδίας

Μαντινειακός και Α.Ο. Τεγέας ανακοίνωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τους νέους τους προπονητές ενόψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν για την Α' Αρκαδίας που αναμένεται να παρουσιάσει πολλές αλλαγές στους πάγκους της μιας και η πλειοψηφία των ομάδων έχει προβεί σε αλλαγές.

Αυτή την στιγμή οι μισές ακριβώς...

Το μεταγραφικό «πάρε - δώσε» της Α' Αρκαδίας

Σε φουλ ρυθμούς προγραμματισμού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 είναι πλέον οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας έχοντας ξεκινήσει τις προσθαφαιρέσεις τους στα ρόστερ τους.

Την εβδομάδα που διανύσαμε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης ήταν η ομάδα που κινήθηκε πιο έντονα στο...

Σαβούρδος - Κούβαλης: Δύο Κυνουριάτες προπονητές στην Α1 Αργολίδας

Μετά τον Άρη Σαβούρδο που συνεχίζει στον πάγκο του Ερμή Κιβερίου ακόμα ένας Αρκάς και δη Κυνουρίατης ο Βασίλης Κούβαλης εδώ και λίγες εβδομάδες είναι και επίσημα προπονητής του Παναυπλιακού.

Οι δύο Αρκάδες τεχνικοί έπειτα από τις επικές μονομαχίες τους στη σκακιέρα των πάγκων στην Α' Αρκαδίας με...

Νέος προπονητής στον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου ο Γιάννης Αποστολόπουλος

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Αποστολόπουλο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Ε.Ε.Σ.Κ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

Υποχρεωτικά σε «πράσινα» γήπεδα όλοι οι αγώνες σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας της 24ης Ιουνίου ήταν και το γηπεδικό και δη σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που γεωγραφικά υπάγονται στον Δήμο Τρίπολης.

Ουσιαστικά στον Δήμο Τρίπολης είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα τόσο των ομάδων των τοπικών κατηγοριών όσο...

Τα «τιμημένα» γάντια της Α' Αρκαδίας

Η θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά κομβική αλλά έχει την δική της ξεχωριστή σημασία και αποτελεί το κλειδί των ομάδων στην οριοθέτηση των στόχων τους σε βάθος μιας αγωνιστικής χρονιάς.

Στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας υπάρχει ποικιλία πολλών και καλών τερματοφυλάκων που...