ΦιλόΔημος: 347.600 ευρώ στην Βόρεια Κυνουρία για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες

Επιχορήγηση ύψους 150 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων των Δήμων της χώρας, που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», εγκρίθηκε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Για την κατανομή του ποσού...

Αίτημα για ένταξη στον Φιλόδημο για έργα σε Κορακοβούνι, Ξηροπήγαδο και Παράλιο Άστρος

Υποβάλαμε σήμερα στο Υπ.Εσωτερικών και τον κ. Μαρίνο Ρουσιά για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, τρια σημαντικά έργα του Δήμου μας:
Την αγροτική οδοποιία Ξηροπηγάδου, Το Γήπεδο Κορακοβουνίου και Το Γήπεδο Παραλιου Αστρους...

Ακολουθεί τη Δευτέρα το μουσείο Πλατανου στο πράσινο ταμείο του...

«Όχι» στην επέκταση του παλαιού Δημαρχείου στο Άστρος από την αντιπολίτευση

Έντονη και με ιδιαίτερα προεκλογικά φορτισμένη ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας την Παρασκευή που πέρασε, η οποία μάλιστα εξαιτίας ενός απροσδόκητου γεγονότος, ενός μπλακ άουτ, διεκόπη και συνεχίστηκε το Σάββατο.
 
Το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα το Σώμα, το οποίο...

Μαντάς: Τα πρώτα χρηματοδοτούμενα έργα από το υπ. Εσωτερικών ήδη εκτελούνται

Ήδη εκτελούνται μικρά και μεγαλύτερα έργα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας χρηματοδοτούμενα από το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του:

 

Με μικρά και μεγάλα έργα, απολύτως απαραίτητα...

Ενίσχυση 31.500 ευρώ για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Στο πλαίσιο των Προσκλήσεων των Προγραμμάτων «ΦιλόΔημος» και «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της Απόφασης 4748 (ΦΕΚ 612/22.2.2018), ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη των κάτωθι Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 1.021.580,80 ευρώ με τη συμμετοχή των δήμων...