Εκδηλώσεις το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Από εκδηλώσεις γαστρονομίας και οικονομίας μέχρι και απονομή βραβείων θα πραγματοποιηθούν στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου.

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε event, το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να μην χάσετε κανένα.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για...

Σήμερα τα εγκαίνια της «Πελοπόννησος EXPO»

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που θα   διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου, συγκεντρώνοντας στις εγκαταστάσεις της πάνω  από 200 εκθέτες και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις.  Εγκαίνια. Τετάρτη 10 Απριλίου,7 μ.μ. Κτίριο ΓΕΑ, ΒΙΠΕ Τρίπολης  Παρουσία...

Αύριο τα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου, συγκεντρώνοντας στις εγκαταστάσεις της πάνω από 200 εκθέτες και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις.

Παρουσία εκπροσώπων κυβέρνησης θα τελεστούν τα εγκαίνια της έκθεσης ενώ θα...

Την Τετάρτη 10 Απριλίου τα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Δικαιώνοντας πλήρως το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της από την Τετάρτη 10 Απριλίου και για πέντε μέρες θα δίνει, από την Τρίπολη, τον παλμό των επιχειρηματικών και οικονομικών εξελίξεων.

Η τελετή των εγκαινίων θα λάβει χώρα...

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της «Πελοπόννησος EXPO» (vid)

Η Τρίπολη την Τετάρτη 10 Απριλίου γίνεται για ακόμα μία φορά το κέντρο του επιχειρηματικού κόσμου, αφού θα ανοίξει τις πύλες της μία από τις δημοφιλέστερες εκθέσεις, η «Πελοπόννησος EXPO» .

Η σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου που θα πραγματοποιηθεί από 10-14 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν συμμετοχή παραγωγών στην Έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου στο κτίριο Γ.Ε.Α. Α.Ε., στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Για 5 ημέρες η Πελοπόννησος Expo είναι το επίκεντρο της προβολής της παραγωγικότητας και της δράσης...

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας: Βεβαίωση ληξιπρόθεσμων τελών ΓΕΜΗ έτους 2019 και επόμενων ετών

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις υπόχρεες εγγραφής στο ΓΕΜΗ με οφειλόμενα Ετήσια Τέλη παρελθόντων ετών, ότι σύμφωνα με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ, τα ληξιπρόθεσμα Τέλη ΓΕΜΗ πρόκειται να βεβαιωθούν σύμφωνα με το κατωτέρω χρονοδιάγραμμα:
 

  • Τέλη έτους 2019...

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας: Nέα πρότυπα καταστατικά για τη σύσταση εταιρείας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του - Αρκαδικές Επιχειρήσεις ότι σύμφωνα με ενημέρωση του Τμήματος ΓΕΜΗ - ΥΜΣ της Διεύθυνση Εταιρειών του Υπουργείου Ανάπτυξης, εκδόθηκε η νέα Υπουργική Απόφαση 5186/2024 σχετικά με τον καθορισμό του περιεχομένου και της μορφής των πρότυπων καταστατικών...

Διαδικτυακή παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων , εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Κέρκυρας, σας προσκαλούν στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα την παρουσίαση των Δράσεων...

Διαδικτυακή παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων , εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Κέρκυρας, σας προσκαλούν στην διαδικτυακή ενημερωτική...