Πανηγύρι του Προδρόμου στη Μελιγού

Το τελευταίο μεγάλο πανηγύρι για την περιοχή μας έφτασε. Το πανηγύρι του Προδρόμου στην Μελιγού.

Δευτέρα 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Γηπεδο Μελιγούς.

Τραγουδούν: Γιάννης Σιέττος, Μαρίνα Παναγιωτοπούλου, Μάντυ Κόσκου.

Στο κλαρίνο, ο δικός μας Παναγιώτης Αρφάνης 

Παραδοσιακό πανηγύρι στη Σίταινα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίταινας διοργανώνει το 23ο Αντάμωμα Σιταινιωτών και το παραδοσιακό πανηγύρι στη Σίταινα. Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00, Πλατεία Θεολόγου. "Φαγητό, ποτό, χορός και όνειρο Μαλεβίσιο"

Παραδοσιακό πανηγύρι στη Ζάβιτσα

Μεγάλο, παραδοσιακό πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί , την Παραμονή της Μεταμορφώσεως 5 Αυγούστου στη Ζάβιτσα. Συμμετέχουν: Βαγγέλης Λιόντος, Ιωάννα Αλειφέρη, Κώστας Μαυριάς (Φωνή) και στο κλαρίνο ο Κώστας Πετρής.

Υποσημείωση: ο δρόμος προς το πανηγύρι είναι στρωμένος για όλα τα αυτοκίνητα 

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στον Στόλο

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Στόλου καλεί όλους τους πιστούς να παρευρεθούν το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.00 στο εξωκκλήσι του Προφήτου Ηλία, όπου θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με εκλεκτούς μεζέδες και με ζωντανή μουσική, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του Προφήτου μας.

Πανηγύρι στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου

Έναρξη καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας με το καθιερωμένο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία του χωριού μας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου !

Παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα , εκλεκτοί μεζέδες και ποικιλία ποτών περιμένουν όλους εσάς για μία μοναδική βραδιά με πολύ κέφι και χορό !
Αναμένεται ένα...

Πανηγύρι παραμονή του Προδρόμου στη Μελιγού (pics,vid)

Παραμονή του Προδρόμου χθες και όπως κάθε χρόνο η Μελιγού υποδέχτηκε κατοίκους και επισκέπτες στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ερμής Μελιγούς.

Το τελευταίο μεγάλο πανηγύρι της περιοχής έγινε στο Δημοτικό Γηπεδο Μελιγούς την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική και γλέντι που...

Απόψε το Μεγάλο Πανηγύρι του Προδρόμου στη Μελιγού

Έφτασε η ώρα για το πανηγύρι του Προδρόμου στην Μελιγού. Το τελευταίο μεγάλο πανηγύρι της περιοχής. Την Κυριακή 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Γηπεδο Μελιγούς, με τους Γιάννη Κατσίγιαννη και Ξένια Βέρρα στο τραγούδι και τον μοναδικό Γιάννη Γκορίτσα στο κλαρίνο.

Διοργάνωση Α.Ο. Ερμής Μελιγούς 

Πανηγύρι στο Άστρος για τον εορτασμό των Αγίων Πέτρου και Παύλου

Τη Τετάρτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί πανηγύρι στο Άστρος για τον εορτασμό των Αγίων  Πέτρου και Παύλου. Στο τραγούδι θα είναι ο Γιάννης Κατσίγιαννης και η Νάνσυ Σαραβάκου ενώ με το κλαρίνο του θα συνοδεύει ο Παναγιώτης Αρφάνης. Στα πλήκτρα ο Γρηγόρης Παπαντώνης ενώ το λαϊκό πρόγραμμα έχουν...

Παραδοσιακό πανηγύρι στα Κάτω Βέρβενα

Παραδοσιακό, μεγάλο πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία των Κάτω Βερβένων, την Παραμονή της Αγίας Τριάδος, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Στο τραγούδι η Γιώτα Κόκκορη, μαζί της Σωτήρης Κανελλάκης, Τάκης Κουτούζος, Νίκος Μάρκος.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Βερβένων " Η...