Τι μέλλει γενέσθαι για πλατεία Καρυτσιώτη, είσοδο Ξηροπήγαδου και Γλυφάδα;

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο τέως δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς διατύπωσε ερωτήσεις, σχετικά με το γεγονός ότι έχουν ενταχθεί στο LEADER με απόφαση περιφερειάρχη έργων που είχαν προταθεί από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. «Η ένταξη αυτή σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν...

Εορτή του Σταυρού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άστρους (pics,vid)

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα το πρωί η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Άστρος.

Πλήθος πιστών βρέθηκαν στον Ιερό Ναό ενώ μετά στο πέρας της λειτουργίας μοίρασαν βασιλικό,  εκκλησιαστική συνήθεια που πηγάζει από την παράδοση ότι στο μέρος που βρέθηκε ο Τίμιος...

Δωρεές – προσφορά εκθεμάτων στο Θεματικό Πάρκο Ελιάς (pics)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και η Μαθητική Κοινότητα του ΕΠΑ.Λ. Άστρους  συγχαίρουμε κι ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρούλα Κορκολοπούλου – Σακελλαρίου για την ευγενική της  και μεγάλη προσφορά στο Θεματικό Πάρκο Ελιάς και το Σχολείο μας.

Η αγάπη για τον τόπο της, οι ευαισθησίες  και η γενναιοδωρία της...

Αλλάζει όψη το Άστρος - Καθαρισμός από τα συνεργεία του Δήμου (pics)

Μέσα σε τρεις ημέρες, parking Πλατεία Άστρους, περιβάλλων χώρος του Δημαρχείου, χώρος απέναντι από το Ίδρυμα Μνήμης Λεωνίδα Ζαφείρη άλλαξαν όψη καθώς τα συνεργεία του Δασαρχείου σε συνεργασία με αυτά του Δήμου δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς αλλάζοντας την εικόνα των χώρων.

Αξιοσημείωτο ότι στους...

Ακόμα μία εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου(9:00-13:30) θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους.Ας δώσουμε το παρόν όσοι περισσότεροι μπορούμε για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών της αιμοδοσίας για αίμα δεδομένου ότι κατά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου υπάρχει περιορισμός των αποθεμάτων λόγω κυρίως...

Εύσημα στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Ο κ. Στέλιος Γρ. Παπαντώνης μέσω επιστολής του στο Astros News αποδίδει εύσημα στο Κέντρο Υγείας Άστρους για τη μεθοδικότητα με την οποία αντιμετώπισε το προσωπικό το τραύμα του:

«Σαββατόβραδο 31 Αυγούστου 2019. Ένας τραυματισμός στο αριστερό μου πόδι με υποχρέωσε να επισκεφτώ εκτάκτως το κέντρο...

Επίσκεψη Καμπύλη - Κοντοζαμάνη στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics,vid)

Το Κέντρο Υγείας Άστρους επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης το Σάββατο 31 Αυγούστου. Εκεί, τους υποδέχθηκε η διευθύντρια κυρία Πηγή Περδικάκη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους. 

Τα προβλήματα των...

Γιορτή Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Τρίπολης – Άστρους (pics,vid)

Συνεπείς στο ραντεβού του ήταν και φέτος ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων Τρίπολης - Άστρους  που διοργάνωσε το Σάββατο στις 24 Αυγούστου γλέντι στο κατάστημα του κ. Μπενόπουλου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων βρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο Νίκος Κωνσταντίνου ...

Νεοσύστατος σύλλογος αναζητεί στέγη στο Άστρος

Ο νεοσύστατος σύλλογος Β. Κυνουρίας «ΑΝΘΗΝΗ»

Στρέφεται προς ανεύρεση στέγης που να αφορά κτίριο εντός της πόλης του Άστρους:

Ισόγειο 80- 100 τ.μ.

Με κουζίνα & τουαλέτα

Κλιματισμό (ψύξη/θέρμανση)

Δεχόμαστε σοβαρές προτάσεις στα τηλέφωνα:

690 650 8026

697 602 0162

ΚΚΕ Αρκαδίας: Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για την πυρκαγιά στο ΚΔΑΥ Άστρους

Η  πυρκαγιά που ξέσπασε  στη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στο Άστρος, έφερε για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Ανεξάρτητα από πού ξεκίνησε αυτή η πυρκαγιά τόσο για την έκταση που πήρε όσο και για τη ρύπανση (ατμοσφαιρική κύρια) που προκάλεσε υπάρχουν ευθύνες.

...