Ο Μάκαρης υπέρ της διάσωσης του Χάνδακα στο Παράλιο Άστρος

Η περιφερειακή παράταξη "Πρώτα η Πελοπόννησος" συμπαρίσταται στον αγώνα των κατοίκων και της "Κίνησης Πολιτών για την Διάσωση του Χάνδακα" στο Παράλιο Άστρος. Μάλιστα την  περιοχή αυτή είχαμε επισκεφτεί στις 29 Σεπτεμβρίου και είχαμε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των κατοίκων.

Συγκεκριμένα δεν θα...

O Γιώργος Φαράντος στο «Tripolis Street Food Festival»

Στο Street Food Festival στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Φαράντος (θέτει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Ιατρού Μανώλη Μάκαρη). Σύμφωνα με την ανάρτηση του ο Γιώργος Φαράντος αναφέρεται στα εξής:

Γευστικά και φεστιβαλικά στην Τρίπολη για το Street Food Festival...

«Το παρακάνατε, κύριε Τατούλη»

Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει τον κ. Τατούλη για την απραξία του  στα σοβαρά προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία διοικεί εδώ και εννέα έτη. Τελευταία ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ενασχόλησή του με μικρά, πελατειακά έργα για τα οποία δεν έχει...

Για τις ζημιές από την κακοκαιρία και την πρόσληψη νομικού συμβούλου για τη ΣΔΙΤ Απορριμμάτων

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Πέμπτη 7/2/2019 συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, η αντιμετώπιση των καταστροφών από την πρόσφατη κακοκαιρία αλλά και η πρόσληψη νομικού συμβούλου για το έργο της διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.
 
Η Περιφερειακή Αρχή...

Πελοπόννησος Πρώτα: Όχι παιχνίδια στο θέμα της λύσης εταιρειών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το θέμα «Ορισμός δικηγόρου για λύση Ανώνυμων Εταιρειών» συζητήθηκε την Πέμπτη 6/12/2018 στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πρόκειται για 57 εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται μόνο στο νομό Μεσσηνίας και, όπως αναφέρθηκε κατά την εισήγηση, δεν έχουν για χρόνια δημοσιεύσει ισολογισμό...

Πελοπόννησος Πρώτα: «Αλαλούμ» με τη μεταφορά των μαθητών

Τους προβληματισμούςκαι τις προτάσεις μας για τρία, κατά τη γνώμη μας, σοβαρά ζητήματα που αφορούν την Περιφέρειά μας εκφράσαμε ως παράταξη στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 28/8/2018.

«Αλαλούμ» με τη μεταφορά των μαθητών

Όταν, από την προηγούμενη μαθητική περίοδο, εντοπίσαμε...

«Πελοπόννησος Πρώτα»: Δεν πήραμε απαντήσεις στη συνεδρίαση του ΠεΣυ

Χωρίς απαντήσεις σε ουσιαστικά ερωτήματα που θέσαμε ως παράταξη, φύγαμε από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη την Παρασκευή 27/7/2018.

Ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου: Κατ’ αρχάς, σχετικά με την επικείμενη ίδρυση της Περιφερειακής...

Ερώτηση για την Ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου

Ερώτηση προς:

1.        Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
2.        Τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 

Θέμα:  Ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου


Στη χώρα μας η λειτουργία μόνο τεσσάρων τραπεζών που ουσιαστικά διαχειρίζονται περίπου το 97% των διαθέσιμων...

Πελοπόννησος Πρώτα: Αλαλούμ με τη ΣΔΙΤ των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο

Πολλά καινούργια ανησυχητικά και εντυπωσιακά ζητήματα προέκυψαν κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 29/5/2018.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υποτίθεται ότι ήμασταν λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης μέσω ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ και ότι θα...

«Η υποκρισία των Διοικήσεων ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ»

Δε θέλει πολύ για να καταλάβεις μέσα από τις αντιφάσεις τους τι επιδιώκουν οι ηγεσίες των Ενώσεων Περιφερειών (ΕΝΠΕ) και Δήμων (ΚΕΔΕ). Προτού καλά καλά δοθεί σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Κλεισθένης 1» είχαν ήδη με απόλυτο τρόπο αποφανθεί. «Απαράδεκτο, πάρτε το πίσω, διαλύει την Τοπική...