Σημαντική ανακοίνωση από το Ιατρείο Παραλίου Άστρους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιατρείου Παραλίου Άστρους, από 1ης Δεκεμβρίου τα ραντεβού θα κλείνονται μόνο τηλεφωνικά στο Κέντρο Υγείας και στο τηλέφωνο 2755 360.300 σε οποιαδήποτε προηγούμενη ημέρα και ώρα.

Δείτε τις λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

iatr

 

 

Η 10η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση CATAMARANSCUP 2019 (pics,vid)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 10ηδιεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση CATAMARANSCUP, ένας μοναδικός αγώνας ιστιοφόρων καταμαράν σε όλη τη Μεσόγειο, υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 30 σκάφη με περισσότερους από 260 ιστιοπλόους από συνολικά 18 χώρες.Μέγας χορηγός της...

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο Παράλιο Άστρος ο εορτασμός επετείου της 28ης Οκτωβρίου προς  τιμήν των ηρώων Ελλήνων για το έπος που έγραψαν το 1940.

Γιορτή στο Παράλιο Άστρος. Ποιήματα Εκφώνηση πανηγυρικού και κατάθεση στεφάνων.

Παρέλαση από μαθητές του σχολείου Παρόντες ο...

Τελευταία πράξη για την υπόθεση του κτιρίου του ΟΤΕ στο Παράλιο Άστρος

Το κτίριο του ΟΤΕ στο Παράλιο Άστρος απασχόλησε το ΔΣ στην τελευταία του συνεδρίαση, καθώς η νυν δημοτική αρχή έφερε το θέμα «Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου κ. Κουτσογιάννη Σπυρίδωνα για την εκδίκαση της εφέσεως της Α.Ε. ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (Σχετική η 132/2019 Απόφαση Ο.Ε)». Αξίζει να σημειωθεί ότι η...

Το 10ο Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Το λιμάνι του Παραλίου Άστρους φιλοξένησε για δεύτερη φορά τον ιστιοπλοϊκό αγώνα, μοναδικό στο είδος του, Catamarans Cup.

Η Βόρεια Κυνουρία και το νέο της λιμάνι μπήκε στον χάρτη του Αιγαίου, μαζί με άλλους σημαντικούς παραδοσιακούς προορισμούς όπως ο Άλιμος, ο Πόρος, οι Σπέτσες, το Ναύπλιο.

Τη...

Σε γιορτινό κλίμα οι απονομές επάθλων του 10ου Catamarans Cup στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Το Catamarans Cup, που διοργανώνει από το 2010 μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες σκαφών αναψυχής, η Istion Yachting, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός με συμμετοχές από πάνω από 18 χώρες.

Ο κ. Κουρούνης Γιάννης διευθύνων  σύμβουλος της  διοργανώτριας εταιρίας μίλησε για την...

Η απάντηση Σαμαρτζή στον Μαντά για τα χρήματα ανάπλασης της οδού Καλλίτση

Την απάντησή του στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μαντά για το θέμα της ανάπλασης της οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος  έδωσε ο  αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σαμαρτζής Γεώργιος.

Ο κ. Σαμαρτζής τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  του 2019....

Κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα για την ανάπλαση της οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος;

Το θέμα της ανάπλασης της οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Μαντάς επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κατηγορώντας την δημοτική αρχή για στασιμότητα, αναφέροντας ότι ένα έργο που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με χρηματοδότηση 1.500.000,00 € του...

Το 10ο Catamarans Cup «πιάνει» Παράλιο Άστρος

Αύριο Τρίτη, 22 Οκτώβρη, το 10ο Catamarans Cup 2019 θα «πιάσει» Παράλιο Άστρος.

Για δεύτερη φορά, το λιμάνι μας μπαίνει στον χάρτη του Αιγαίου, μαζί με άλλους σημαντικούς παραδοσιακούς προορισμούς όπως ο Άλιμος, ο Πόρος, οι Σπέτσες, το Ναύπλιο.

Το Catamarans Cup είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας...