Γενική Συνέλευση Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου

Σας καλούμε στην γενική συνέλευση των μελών του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 15/8/2023 στις 11πμ. Στην συνέλευση θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1) Οικονομικός & διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

2) Έγκριση πεπραγμένων

3) Εκλογή εφορευτικής...

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννου

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννου με το άγγελμα του θανάτου του Αντιδημάρχου Γιώργου Κλεώπα,εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά  του,και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της Κυνουριακής γης που θα τον σκεπάσει.

Εργατικός,δραστήριος,ευγενής και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους...

Απολογισμός έργων Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη

(2020 μέχρι σήμερα)

Διανύουμε το τρίτο έτος διαχείρισης του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη και θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους πολίτες για το μέχρι τώρα έργο που έχουμε παράξει ως σύλλογος.

Πρώτος στόχος του Δ.Σ. ήταν η εξεύρεση πόρων για να πετύχουμε τους σκοπούςμας, οι οποίοι...

Γερμανοί επισκέπτες στον Αγιάννη

Ένα γκρουπ Γερμανών επισκεπτών φίλων του πρ Δημάρχου Στρατή Δαλιάνη και προέδρου του εξωραϊστικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη επισκέφθηκε το χωριό και το μουσείο του συλλόγου στο Κουτρι.

 Άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων από μια άλλη χώρα είδαν και γνώρισαν τους δικούς μας τρόπους ζωής , πως...

Το «ευχαριστώ» του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη

Το ΔΣ του Εξωραιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους παρακάτω επαγγελματίες που προσέφεραν είδη για την εκδήλωση του Αγιωργιού στον Αγιάννη και συνέβαλαν έτσι στην επιτυχία της θρησκευτικής μας γιορτής.

1. Γεωργία Μαυριά και Δημήτριο Κουρόγιωργα σούπερ μάρκετ για την...

Πολιτιστική εκδήλωση στο Κουτρί (pics)

13 Αυγούστου στο Κουτρί Αγίου Ιωάννου πραγματοποιήθηκε από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο του χωριού εκδήλωση με θέμα: Δημήτριος Καρυτσιώτης -  Μέγας Ευεργέτης,Σχολή Καρυτσιώτη, Αποκαλυπτήρια της προτομής αυτού και εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου που περιλαμβάνει : α) Λαογραφικό Μουσείο β)  έκθεση...

Εθελοντικός καθαρισμός στον Αγιάννη

Η τοπική κοινότητα σε συνεργασία με τον εξωραιστικο σύλλογο του Αγιαννη προγαμματιζουν εθελοντικό καθαρισμό στον Αγιαννη την Κυριακή 6 Ιουνίου.Καλουνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλογου μας εφ όσον  μπορούν , να πάρουν τα σύνεργα τους και να  έρθουν να βοηθήσουν στις εργασίες καθαρισμού του χωριού...

Το «ευχαριστώ» του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου για την προσφορά της προτομής του Δημητρίου Καρυτσιώτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του δημόσια στον εξαίρετο συμπατριώτη μας Αγιαννίτη Νικόλαο Μιχαήλ Μπάρλα για την ευγενική του προσφορά της προτομής του Δημητρίου Καρυτσιώτη η οποία θα τοποθετηθεί στον τόπο που...