«Γιορτή του Δάσους 2019» στην Καστάνιτσα (pics)

Με εκδηλώσεις και περιβαλλοντικάδρώμενα για τα παιδιά, με αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, πεζοπορίες στο δάσος, μουσικές βραδιές,ξεναγήσεις, κ.α., ολοκληρώθηκαν και φέτος οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργάνωσεγια 11η συνεχόμενη φοράο Μορφωτικός& Φυσιολατρικός Σύλλογος των Απανταχού...

Πιθανότητα εμπρησμού στη χωματερή του Άστρους «βλέπει» ο Μαντάς - Αύριο θα λειτουργήσει η μονάδα

Πολλά είναι τα θέματα τα οποία ανοίγει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και για τα αίτια της φωτιάς στην χωματερή του Άστρους.

Σε πρωινές του δηλώσεις στο ArcadiaPortal.gr ο δήμαρχος έκανε έναν απολογισμό της χθεσινής βραδιάς,...

Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική και υπονοούμενο Καμπύλη για την φωτιά στη χωματερή του Άστρους (pics)

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε  στην φωτιά που έχει ξεσπάσει στην χωματερή της Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος όπου βρίσκεται η μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων.

Συγχαρητήρια στο πυροσβεστικό σώμα και όλους όσοι...

Φωτιά στη χωματερή στο Άστρος (pics,vid)

Φωτιά ξέσπασε για άγνωστη έως τώρα αιτία στον χώρο όπου συγκεντρώνονται τα απορρίμματα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται εντός της χωματερής στην θέση «Γεφυράκι» στον δρόμο Άστρους - Άργους και έως τώρα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της Πυροσβεστικής και επιχειρούν και δυο πετζετέλ.

Καλή κυνηγετική χρονιά από τον 3ο Κυνηγετικό Σύλλογο Άστρους

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου μας, εν όψη της έναρξης της Κυνηγετικής περιόδου, εύχεται στα Μέλη του, Καλή Κυνηγετική Χρονιά με Υγεία σε όλη την κυνηγετική οικογένεια , ασφάλεια και σεβασμό στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στο θήραμα!!

3ος Κυνηγετικός Σύλλογος...

Καταγγελία: : Δεν υφίσταται νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου

Σε απάντηση του από 30/7/2019 email σας, σχετικά με την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας, του οποίου είμαι μέλος, έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω :

Όπως ήδη γνωρίζετε, με την υπ' αριθμόν 456/2018 απόφαση του εφετείου Ναυπλίου που...

Αντάμωμα στο χωριό Χάραδρος (pics,vid)

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαράδρου φιλοξένησε με την σειρά του, το φετινό "Αντάμωμα της Συμπολιτείας του Πάρνωνα".

Τα 4 χωριά της Αρκαδίας, της Βόρειας Κυνουρίας, τα 4 χωριά του Πάρνωνα: Χάραδρος, Πλάτανος, Σίταινα και...

Πρόγραμμα πανηγύρεως Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας.

Κατά το εσπέρας της Πέμπτης 22 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλ....

Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό σύλλογο Πλατάνου

Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου μας ότι η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες στις 17/8/2019 και η επαναληπτική στις 24/8/2019 αναβάλλονται λόγω της άσκησης ασφαλιστικών μέτρων του κου Πουλου Παναγιώτη κατά του συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ τα οποία εξελέγησαν 23/7/17 παραμένουν τα ίδια και είναι...

Ο FY στο Παράλιο Άστρος και στο sail in club

Ο 19χρονος rapper έρχεται για πρώτη φορά στο Παράλιο Άστρος και στο sail in club φέρνοντας μαζί του το new wave του rap ήχου. Μετά απο τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του , ο FY είναι έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό της περιοχής μας με τα κομμάτια του.