Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Μανδρώνη με τον Πρόεδρο ΤΚ Στόλου Κυνουρίας

Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στόλου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Βασίλη Στρευλάκο, υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Μανδρώνης.

Τη συνάντηση απασχόλησαν ζητήματα οδικής ασφάλειας της Τοπικής Κοινότητας και της...

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Στόλο την Κυριακή

Αποκριάτικο ξεφάντωμα την Κυριακή 17 Μαρτίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Στόλου, με άναμμα αφανού και αναβίωση εθίμων που χάνονται στον χρόνο.
 
Και για τους μικρούς μας  φίλους 18:00 με 20:00 θα έχουμε παιδικό πάρτυ με πολλές εκπλήξεις

Απολογισμός προέδρου του Στόλου

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Θα προσπαθήσω περιληπτικά να σας θυμίσω τι έργα έγιναν στο χωριό μας κατά το διάστημα της θητείας μου ως πρόεδρός του Στόλου μας. Σας κρατούσα ενήμερους, για τα έργα τα οποία υλοποιήθηκαν, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας αναρτήσεις, με την προσωπική επαφή που είχα...

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στον Στόλο

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Στόλου καλεί όλους τους πιστούς να παρευρεθούν το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.00 στο εξωκκλήσι του Προφήτου Ηλία, όπου θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με εκλεκτούς μεζέδες και με ζωντανή μουσική, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του Προφήτου μας.

Ευχαριστήριο Προέδρου του Στόλου προς τον Αντιδήμαρχο Κλεώπα και τους χειριστές

Στις αρχές του Νοέμβριου στο χωρίο μας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Ανακύκλωσης Πρασίνου και πολιτικής προστασίας Κ. Γεώργιο Κλέωπα, προχώρησαν στον καθαρισμό, βελτίωση, συντήρηση και χαλικόστρωση της αγροτικής οδοποιίας.

Όπου τα μηχανήματα δεν μπόρεσαν να...

Αυτοψία ΕΛΓΑ σε καλλιέργειες στον Στόλο

Κατόπιν ενεργειών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, και συγκεκριμένα του τμήματος Α.Τ.Τ.Ο.Α., με αντιδήμαρχο τον κ. Καμπουρολιά Παναγιώτη, στις 15 Ιουνίου 2022, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλή τον διευθυντή κ. Ασσιούρα, επισκέφθηκε την περιοχή μας.

"Εγινε αυτοψία για τη ζημιά που είχε γίνει από τις...

Συντήρηση και βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Στόλου - Πλατάνα

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας προκηρύσσει «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση του έργου : « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧ. ΟΔΟΥ ΣΤΟΛΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΑ » Προϋπολογισμού Μελέτης : Τριακοσίων χιλιάδων Ευρώ ( 300.000 € )

Το έργο συντίθεται από την κατηγορία εργασιών ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ

Μπορε...

Γιαννακούρας: Άγνοια ή ψέμα κ. Γόντικα; Και να ήταν μόνο ο δρόμος Στόλος-Αγιάννης!

Με έκπληξη αλλά και προβληματισμό διάβασα την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» σχετικά με την μη αποπεράτωση του δρόμου «Στόλος-Αγιάννης Βόρειας Κυνουρίας».

Η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος της...