Σε αναβρασμό οι ελαιοπαραγωγοί εν όψει της διαβούλευσης για την ελιά και το ελαιόλαδο

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ελαιοπαραγωγοί της Βόρειας Κυνουρίας και οι λόγοι είναι εξαιρετικά σοβαροί. Κύριο αίτημά τους, όπως διατυπώθηκε και σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οικονομική στήριξη. Όπως λένε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά και μεγάλα. Αφενός δεν...

Αυλαία με επιτυχία στο 4ο τουρνουά μπάσκετ στα Κούτρουφα (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ στα Κούρουφα την Τετάρτη 21 Αυγούστου σε ένα αθλητικό τριήμερο γεμάτο πλούσιο θέαμα και πολύ παιχνίδι.

Το 4ο τουρνουά μπάσκετ στα Κούτρουφα έριξε αυλαία με βραβεύσεις με τον παλαίμαχο άσο και νυν προπονητή του Πήγασου Γιώργο Κοψαύτη να δίνει...

2η μέρα στο τουρνουά μπάσκετ στα Κούτρουφα (pics)

Τα Κούτρουφα κινούνται σε μπασκετικούς ρυθμούς με την δεύτερη μέρα του 4ου τουρνουά μπάσκετ να εξελίσσεται με απόλυτη επιτυχία προσφέροντας σπουδαία 3x3 παιχνίδια και ασφαλώς πλούσιο θέαμα σε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Πρεμιέρα για το 4ο τουρνουά μπάσκετ στα Κούτρουφα (pics)

Το 4ο τουρνουά μπάσκετ στα Κούτρουφα άνοιξε τις πόρτες του κάνοντας πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Αυγούστου με την πρώτη μέρα να ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι, με σπουδαίες μπασκετικές μάχες και ασφαλώς με πλούσιο θέαμα για όλους όσους αγωνίστηκαν και παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

4ο τουρνουά μπάσκετ στα Κούτρουφα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα Κούτρουφα μπαίνουν σε καλοκαιρινούς μπασκετικούς ρυθμούς με το Αυγουστιάτικο τουρνουά που και το εφετινό τριήμερο (19-20-21/8) ευελπιστεί να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή γεμάτη παιχνίδι και διασκέδαση. 

Όποιοι επαγγελματίες επιθυμούν να διαφημίσουν την επιχείρηση...

Χωρίς δρόμο οι κάτοικοι από τα Άνω στα Κάτω Κούτρουφα

Το θέμα που έθεσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας σχετικά με την αποκατάσταση του κατεστραμμένου δρόμου που οδηγεί από τα Άνω στα Κάτω Κούτρουφα την Τετάρτη 31 Ιουλίου δεν έγινε δεκτό να συζητηθεί, παρά τη σοβαρότητα του...

Εσπερινός στον Άγιο Τρύφωνα Κουτρούφων (pics)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Κουτρούφων την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου παραμονή της εορτής του Αγίου Τρύφωνος, τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός με την συμμετοχή ιερέων και αρκετού κόσμου από όλα τα χωριά της περιοχής μας .

Διαρρήκτες «χτυπούν» τα χωριά στην Ορεινή Κυνουρία

Πολλά είναι τα κρούσματα κλοπών που σημειώθηκαν στα ορεινά της Βόρειας Κυνουρίας. Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους του Αγιάννη, των Άνω Κούτρουφων, του Δραγουνίου και των  Βερβένων.

Τα «τίναξαν» όλα, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των χωριών. Δεν άφησαν τίποτα,...

Η 2η ημέρα του τουρνουά 3on3 στα Κούτρουφα (pics,vid)

Για ένα ακόμα καλοκαίρι στα Κούτρουφα πραγματοποιείται  τουρνουά μπάσκετ 3x3  που διοργανώνει ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κουτρούφων.

Ένα αθλητικό τριήμερο γεμάτο διασκέδαση και πολύ παιχνίδι που ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου και ολοκληρώνεται σήμερα  Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες...