Προσωρινός μειοδότης για την κατασκευή νέων υποδομών στο Αθλητικό Κέντρο του Παραλίου Άστρους

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για την κατασκευή νέων υποδομών στο Αθλητικό Κέντρο του Παράλιου Αστρους...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας γνωστοποιούμε ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13.00 μ.μ. στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύουν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Τα θέματα...

Στην Οικονομική Επιτροπή η αποκατάσταση της βατότητας στον δρόμο Αγιος Ανδρέας – Αγιος Γεώργιος

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Κοπανακίου...

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή αποδέχθηκε την χρηματοδότηση προς την Περιφέρεια ποσού 2.399.225,81 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

...

Οριστικός μειοδότης για το έργο προμήθειας και τοποθέτησης μεταλλικής λυομένης κερκίδας στο γήπεδο Μελιγούς

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 1η Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή προέβη στην ανάδειξη οριστικού μειοδότη α) στο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο αποκατάστασης των...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου  Βόρειας Κυνουρίας την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 13.00 μ.μ. στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύουν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Τα θέματα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας γνωστοποιούμε ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και ώρα 13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύουν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Τα θέματα

...

Αποφάσεις για την καταπολέμηση κουνουπιών και τη δακοκτονία (vid)

Σημαντικά έργα συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος τα έργα είναι πολύ σημαντικά και έχουν να κάνουν με έργα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Μερικές από τις σημαντικές αποφάσεις που...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας γνωστοποιούμε ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύουν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Τα θέματα

...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου  Βόρειας Κυνουρίας τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο (Γραφείο Δημάρχου) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 ως ισχύουν, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

Τα θέματα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ...