Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (20-21/4)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League (Play Off - Play Out)

 
 
 
 
 
...

Φιλικό παλαιμάχων στο Άστρος

Μια ακόμη Αθλητική, Πολιτιστική, και Κοινωνική Εκδήλωση για τη Μικτή Σελέστε Equal Team, και συγκεκριμένα το νεοσύστατο Τμήμα Σελέστε Λακωνίας, απέναντι στην Ομάδα του Άστρους Κυνουρίας Αρκαδίας.

Ένας πολύ δυνατός ( εκτός έδρας για μας ) Φιλικός Αγώνας, με υψηλές ταχύτητες και μπόλικη ταχυδύναμη...

Στο Κορακοβούνι ο Γιάννης Αδάμης

Μεταγραφική υπέρβαση και «βόμβα» με τον Γιάννη Αδάμη έσκασε το Κορακοβούνι το οποίο πραγματοποίησε την τρίτη του χειμερινή μεταγραφική κίνηση μετά τους Δημήτρη Αρφάνη και Κώστα Οικονομάκη.

Ο «Λόκο» αφήνει τον Ερμή Μελιγούς για λογαριασμό του Κορακοβουνίου με στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (13-14/1)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 13και 14 Ιανουαρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

19:00 Ατρόμητος - ΟΦΗ

20:00 Λαμία -...

Η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου 6 και 7 Ιανουαρίου στην Αρκαδία

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League

15:00 Βόλος - Ατρόμητος

15:00 Πανσερραϊκός...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (18-19/11)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Α’ Εθνική Γυναικών

Κυριακή (19/11, 15:00)

Θεόνη Τρίκαλα 2011 ΑΟ - Καστοριά...

Η αθλητική δράση του Σαββατοκύριακου (11-12/11)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League (11η αγωνιστική)

17:30 ΟΦΗ - ΠΑΣ...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (4-5/11)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League (10η αγωνιστική)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

17:30 Λαμία-Παναθηναϊκός

...

Έρχεται στη Νέα Κίο η «Buffon Football Academy Summer Camp»

Συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης του θρυλικού τερματοφύλακα Gianluigi Buffon με το πάθος για το ποδόσφαιρο που χαρακτηρίζει τη χώρα μας, ανοίγουμε νέες προοπτικές για την ανάπτυξη νέων ταλέντων. 

H Buffon Football Academy Summer Camp Έρχεται στην Ελλάδα:

Μια Μοναδική...

Από την Κρήτη στο top 10 των καλύτερων γκολ των τοπικών ο Κυνουριάτης Γιάννης Σούρσος (vid)

Οι καλύτεροι ρεπόρτερ είναι οι αναγνώστες μας και δεν έχουμε παρά να τους πούμε ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ γιατί μας βοηθούν στην δουλειά μας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Στο βίντεο του you tuber Aimilios με το top 20 καλύτερων γκολ των τοπικών πρωτάθλημα των πέραν του νομού μας με...