Καμπύλης: Χωρίς συνεργασίες δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα για την ελιά και το ελαιόλαδο

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για την ελιά και το ελαιόλαδο. Αφού ακούστηκαν όλες οι τοποθετήσεις, ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης έκλεισε τη συνεδρίαση με τη δική του τοποθέτηση. Ο κ. δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη να...

Στα εγκαίνια του Πολυχώρου ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ο Γιώργος Καμπύλης (pics)

Στα εγκαίνια του δεύτερου Πολυχώρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Ναύπλιο μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος "Νέα Γενιά Ανακύκλωσης" παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου βρέθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Καμπύλης Γιώργος .

Όπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης :

Συζη...

Εσπερινός Αγ. Βασιλείου στο Κορακοβούνι (vid & pics)

Απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου 2019 τελέστηκε ο εσπερινός του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι. Παρόντες δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς και πλήθος πιστών.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη (vid)

Για πρώτη φορά άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων ως δήμαρχος ο Γιώργος Καμπύλης από τη Φιλαρμονική το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Φιλαρμονικής και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

Καμπύλης: Ο δήμος έχει έλλειμμα πάνω από 610.000 ευρώ – Θα υπάρξει πρόβλημα

Στην επιτροπή διαβούλευσης για το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας ο δήμαρχος κ. Καμπύλης μίλησε για τα έργα που θα ενταχθούν, αλλά και για τον προϋπολογισμό.

Όπως ανέφερε, τα έσοδα υπολείπονται των εξόδων και αυτό το κενό πρέπει να καλυφθεί, αποκαλύπτοντας ότι η δική του παράταξη...

Συνάντηση Καμπύλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, ο κύριος Καμπύλης ανέφερε τα εξής : Η συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη όπου είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε μεταξύ άλλων για τη...

Στον Πλάτανο για την εορτή της Αγίας Άννας ο Γιώργος Καμπύλης (pics)

Τον Πλάτανο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία για την εορτή της Αγίας Άννας, προστάτιδος του χωριού.

Κάθε χρόνο στον Πλάτανο η ημέρα τιμάτε ιδιαιτέρως, αν και η εκκλησία γιορτάζει και στις 25 Ιουλίου.

 

Καμπύλης για ΠΕΔ: Συναίνεση δημάρχων για ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των Δήμων

1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων - ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους, στις εκλογές της προηγούμενης Δευτέρας, με εξέλεξαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Καλή και δημιουργική θητεία σε όλους μας...

Συνάντηση Καμπύλη - Μεϊμαράκη

Στο περιθώριο της επίσκεψης μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο όπου συζητήσαμε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης του Δήμου μας καθώς και την λειτουργία των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γ...

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ο Γιώργος Καμπύλης (pics)

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσκεκλημένος του Ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου βρέθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, συνοδευόμενος από  τον αντιδήμαρχο κ. Σαμαρτζή Γιώργο στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας με θέμα την υιοθέτηση βιώσιμων και έξυπνων πολιτικών για ένα...