Σύσταση σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου: Μην πετάτε ζεστή στάχτη στους κάδους απορριμμάτων

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας απευθύνει έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την αποφυγή ενεργειών που ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες να αποφεύγουν την απόρριψη ζεστής στάχτης...

Οφειλές δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων - Τι οφείλει ο δήμος μας

Στα 4.612.757,11 ευρώ διαμορφώνεται η συνολική οφειλή των δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς την διαχειρίστρια εταιρεία για την επεξεργασία των απορριμμάτων τους, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης.

Αυτό προκύπτει από τον πιο πρόσφατο σχετικά πίνακα του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου...

Νίκας στη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη: Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

“Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στην Πελοπόννησο, με τη λειτουργία των τριών μονάδων διαχείρισης απορριμμάτων σε Παλαιόχουνη, Σκάλα και Καλλιρρόη και των δύο σταθμών μεταφόρτωσης σε Νέα Κίο και Σπαθοβούνι για τους 26 δήμους της Περιφέρειας”.

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου...

Στην Αρκαδία την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός

Εγκαίνια από τον πρωθυπουργό της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη της Αρκαδίας, προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χαιρετίζοντας στην Καλαμάτα, την έναρξη των διήμερων εργασιών της 15ης Πανελλήνιας Συνόδου...

Στην Καλαμάτα, παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, άρχισαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ανακύκλωσης

Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα άνοιξε το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στην Καλαμάτα, ο κύκλος των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ανακύκλωσης της Περιφέρειας -ο οποίος προβλέπει ανάλογες εκδηλώσεις στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων και μεγάλα αστικά...

Φεστιβάλ ανακύκλωσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην ανακύκλωση, τη διαχείριση των απορριμμάτωνκαι την κυκλική οικονομία, ηΠεριφέρεια Πελοποννήσου, επιβεβαιώνει την ακλόνητη δέσμευσή της στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο της δράσης «Εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο με θέμα την...

Πρόταση να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΥ Άστρους από τον Δήμο

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας ο κ. Βασίλης Τετώρος επανέφερε το θέμα με τους απλήρωτους υπαλλήλους του ΚΔΑΥ Άστρους, ζητώντας να καλύψει τα δεδουλευμένα τους ο Δήμος και στη συνέχεια να κρατηθούν οι μισθοί από τον εργολάβο.
 
Συγκεκριμένα, προς το...

Τι θα γίνει με τις πληρωμές των εργαζομένων στο εργοστάσιο απορριμμάτων στον Δήμο μας

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας την Πέμπτη 1h Δεκεμβρίου τέθηκε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης για το τι συμβαίνει με τις πληρωμές των εργαζόμενων στο εργοστάσιο  απορριμμάτων του δήμου, το οποίο εισηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τετώρος Βασίλειος.  

Πάνω στο θέμα...

Ελεγχόμενη καύση σκουπιδιών στη χωματερή του Τάνου (pics)

Σε ελεγχόμενη καύση σκουπιδιών προχώρησε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στον πολύπαθο ποταμό Τάνο, που εδώ και χρόνια αίρει όλες τις «αμαρτίες» του Δήμου, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Facebook στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Άγγελος Καμπύλης, που με την παράταξη...

Δίκτυο γωνιών ανταποδοτικής ανακύκλωσης θα τοποθετηθεί στον δήμο μας

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, συμμετείχε στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τίτλο: «Κυκλική Οικονομία και διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Βασικός στόχος...