Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους: Εκδήλωση για τα τμήματα κλασικού και σύγχρονου χορού

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε στην τελική εκδήλωση του συλλόγου μας για τα τμήματα κλασικού και σύγχρονου χορού, την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 21:00, στο θεατράκι του Γενικού Λυκείου Άστρους.

«Στου κύκλου τα γυρίσματα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους (pics)

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα «Στου κύκλου τα γυρίσματα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους στο Θεατράκι του Αγίου Παύλου.

Κόσμος είχε κατακλύσει το θέατρο για να απολαύσει την όμορφη βραδιά.

Συνοδεύαν οι μουσικοί-

Καλιούρης Αντώνης -...

Μουσικοχορευτική εκδήλωση «Στου κύκλου τα γυρίσματα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους σας προσκαλεί, με μεγάλη του χαρά, στην ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση "Στου κύκλου τα γυρίσματα" την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στις 20:30.

Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους: Καλό ταξίδι φίλε Λάμπρο

Μετά τα δυσάρεστα νέα θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη για τον αναπάντεχο και άδικο χαμό του ¨ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ" της εποχής μας Λάμπρου Κουρόγιωργα, ενός ανθρώπου πολύπλευρα δημιουργικού, πολυτεχνίτη, εξαιρετικά δραστήριου κοινωνικά και πολύ αγαπητού.

Εκφράζουμε επίσης τα θερμά και...

Το «ευχαριστώ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους για το Καρναβάλι

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους όσους συμμετείχαν είτε σε ομάδες Συλλόγων και Φορέων είτε μεμονωμένα στο ΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, καθώς ήταν αυτοί που συνέβαλαν στην κατά γενική ομολογία μεγάλη επιτυχία του.

Επίσης οφείλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε το...

Το Αστρινό Καρναβάλι επιστρέφει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά το ΑΣΤΡΙΝΟΚΑΡΝΑΒΑΛΙ !

Μια παύση 3 χρόνων λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αλλά επανερχόμαστε δυνατά με πολύ κέφι και όρεξη για κάτι που όλοι αγαπήσαμε με τα χρόνια!

Σύμμαχοί μας, όλοι εσείς...

Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους: Το Αστρινό Καρναβάλι επανέρχεται δριμύτερο...

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια λόγω ¨ανωτέρας¨ βίας επανερχόμαστε δριμύτεροι με την διοργάνωση του ¨ΑΣΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2023¨ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα πιάνοντας το νήμα από εκεί που το αφήσαμε να περιμένει από το 2020.

Είμαστε και πάλι εδώ λοιπόν για ακόμα μια χρονιά με το ΑΣΤΡΙΝΟ...

Μουσικοχορευτική παράσταση «Οι παρέες στήνουν τον χορό» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους (pics,vid)

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα «Οι παρέες στήνουν τον χορό» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους στο Θεατράκι του Αγίου Παύλου.
Παρουσιάστηκαν χοροί και ακούστηκαν μουσικές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, όπως Ήπειρος, Μακεδονία,Κύθηρα,Πόντος...