Δαλιάνης: Συγγνώμη για την άσχημη εικόνα των αποδυτηρίων στο γήπεδο Άστρους (pics)

Ζητάμε συγγνώμη από τους παράγοντες, τους αθλητές και τους διαιτητές του αρκαδικού ποδοσφαίρου για την άσχημη και καθόλου τιμητική εικόνα των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Στάδιο Άστρους.

Κατά την χθεσινή μας παρουσία στο γήπεδο Άστρους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού ζήτησε...

Ένταση και υπονοούμενα για τον ορισμό των μελών της Επιτροπής Αθλητισμού

Το τελευταίο θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου έμελε να φέρει ένταση και διαφωνίες για την επιλογή μελών της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Δαλίανης έκανε την εισήγησή του για τα μέλη, καθώς όπως ανέφερε είχε υπάρξει ήδη...

Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ

Την αποδοχή της πράξης ένταξης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Άστρους» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Άστρους σε συνεδρίαση του, την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Εισηγητής του θέματος...

5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών (pics,vid)

Με επιτυχία διοργανώθηκε και εφέτος ο 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά  την Κυριακή 23 Ιουνίου.

 Πάνω από 160 αθλητές συμμετείχαν στα τρία αγωνίσματα των 21,100 μέτρων που το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ήταν σε χωμάτινο δρόμο, ενώ περιλαμβάνει και μονοπάτι, στα 5 χλμ αλλά και πολλοί...

Αύριο η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση για τον Πανθυρετικό

Ο «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ Α.Ο. ΑΣΤΡΟΥΣ» καλεί τα μέλη του, αύριο, Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ιδρύματος «ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ & ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΦΕΙΡΗ», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός για την...

Τατούλης: Η Πελοπόννησος για άλλη μία φορά στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας

Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino, που έφερε την Πελοπόννησο για άλλη μία φορά στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η «Μυθική Πελοπόννησος» έθεσαν υπό την...

Το MTB Parnon Fest θα διεξαχθεί κανονικά

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες το 1ο ΜΤΒ PARNON FEST  θα διεξαχθεί κανονικά.

Το Σάββατο διοργανώνουμε στα Άνω Δολιανά τα 6α Ονειρομαζέματα με μεζεδάκια, ποτό, μουσική, χαριστικό παζάρι, «εναλλακτική» λαχειοφόρο αγορά.

Την Κυριακή θα διοργανωθεί μια πολύ...

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του Parnon Trail

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του "Parnon Trail". Πρόκειται για πεζοπορικό μονοπάτι, συνολικού μήκους 240 χιλιμέτρων, που θα διασχίζει τον Πάρνωνα στην ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας. Το μονοπάτι θα πιστοποιηθεί από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς και αναμένεται να τονώσει την...

Τίμησαν την μνήμη των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας Ποσειδωνας Α. Ο (pics)

Τιμώντας την μνήμη παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας Ποσειδώνας Α. Ο, που αγάπησαν τον τόπο και τον αθλητισμό o αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού παρευρέθηκε στο μνημόσυνο που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Δαλιάνη στο Άστρος.

 

 

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου

Η κατασκευή και ανακατασκευή γηπέδων της Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο  Άστρος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ άνοιξε την συζήτηση του θέματος αναφέροντας ότι ο πρέπει να γίνει υποβολή πρότασης για την...