Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Αγία Σοφία

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του χωριού της Αγίας Σοφίας Δήμου Βόρειας Κυνουρίας από την ξαφνική απώλεια ενός 47χρονου συμπολίτη τους, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην οικία του.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal πτώμα του 47χρονου βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου συγγενικό του πρόσωπο, που...

Αγία Σοφία: Ανάπλαση της πλατείας και πλακόστρωση κοινοτικής οδού

Με ακόμη μία διακήρυξη έργου συνεχίζει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με τίτλο: «Ανάπλαση της πλατείας του χωριού και πλακόστρωση κοινοτικής οδού στην κοινότητα Αγίας Σοφίας» προϋπολογισμού 49.720,81€ συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του  Φ.Π.Α. (24%).

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΑΠΕ...

Διακοπή ρεύματος στην Αγία Σοφία

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Στην Αγία Σοφία Κυνουρίας εξόρμησε ο ΕΟΣ Τρίπολης (pics)

Ο ΕΟΣ Τρίπολης την Κυριακή που μας πέρασε, εξόρμησε στην Αγία Σοφία Κυνουρίας.

Ο Σύλλογος σημειώνει σε ανάρτησή του:

Εσπερινός στο σπήλαιο του Αγίου Σάββα στην Αγία Σοφία Κυνουρίας (pics)

Παραμονή του Αγίου Σάββα στις 4 Δεκεμβρίου και όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στο ομώνυμο σπήλαιο που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Αγίας Σοφίας.

Η βροχή που προηγήθηκε δεν εμπόδισε πάνω από 50 πιστούς να παρευρεθούν στον εσπερινό και να...

Διακοπή ρεύματος την Τρίτη στην Αγία Σοφία

Την Τρίτη 05/12/2023 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Από ημ/νία και ώρα

Έως ημ/νία και ώρα

Δήμος/κοινότητα

Περιγραφή περιοχής

05/12/2023

08:30 π.μ.

05/12/2023

15:00 μ...

Ακυρώθηκε το περπάτημα στο μονοπάτι της Αγίας Σοφίας

Εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας και φυσικά το χωριό μας, αποφασίστηκε η ματαίωση της εκδήλωσης της κοινότητας και του πολιτιστικού συλλόγου, που αφορούσε το περπάτημα στο σηματοδότημενο μονοπάτι, στην ξενάγηση στους νερόμυλους και στο σπήλαιο του Αγίου Σάββα...

Περπάτημα στο μονοπάτι της Αγίας Σοφίας

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αγίας Σοφίας Κυνουρίας σας καλούν στις 26 Νοεμβρίου 2023 ημέρα Κυριακή να περπατήσουμε μαζί στο σηματοδοτημένο μονοπάτι του χωριού μας.

Θα χαρούμε τη φθινοπωρινή φύση και σημεία του χωριού που για τους παλαιότερους είχαν μεγάλη αξία στην...

Eoρτή της Αγίας Σοφίας, στην Αγία Σοφία Κυνουρίας (vid)

Ευχάριστες στιγμές από τον Εσπερινό και το γλέντι, κατά την Εορτή της Αγίας Σοφίας, μετά των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε στον πανηγυρίζοντα - ομώνυμο - Ιερό Ναό στην Αγία Σοφία Κυνουρίας.