Ο Αίολος αναστέλλει τις προπονήσεις

Το Δ.Σ του Αιόλου , ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αποφασίζει ομόφωνα να σταματήσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου εώς την επαναλειτουργία των σχολείων.

Η πρόεδρος

Δαμούλαρη Παναγιώτα

Αγώνας πρωταθλήματος για τους άνδρες του Αιόλου

Αγώνας πρωταθλήματος για τους άνδρες του Αιόλου σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Κλειστό γήπεδο του Άστρους. Οι άντρες μας θα αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους του Σπαρτιατικου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής 

Ο στόχος έγινε γιορτή στο κλειστό του Άστρους (pics,vid)

Αν η χαρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είχε χρώμα σίγουρα αυτό θα ήταν στα χρώματα των ομάδων του Πήγασου, του Αιόλου και του Ευ Ζην.

Ο στόχος έγινε γιορτή και η γιορτή χαρά για όλα τα παιδιά, τους γονείς αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησαν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών να...

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον "Πήγασο", τον " Ευ Ζην" και τον "Αίολο"

Οι σύλλογοι Πήγασος, Ευ Ζην και Αίολος - ως άλλοι μάγοι με τα δώρα- φορούν τις στολές τους και ετοιμάζονται να μοιράσουν απλόχερα την αγάπη. Μια αγάπη που όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε.


Το Σάββατο 28/12/2019 και ώρα 17.00 θα είμαστε ΟΛΟΙ στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους με στόχο να...

Αίολος Κυνουρίας αγωνιστική περίοδος 2019-2020

Μετά από άλλη μια  επιτυχή διοργάνωση τουρνουά beach volley, η ομάδα του Αιόλου επιστρέφει για 6η συνεχόμενη σεζόν στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη σάλα, δίνοντας τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, να γνωρίσουν και να παίξουν βόλλεϊ.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση των...

Ο Αίολος υποδέχεται την αθλητική ένωση Φάριδος Σπάρτης

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους "Χάρης και Νίκος Γρηγορόπουλος", ο Αίολος  υποδέχεται την αθλητική ένωση Φάριδος Σπάρτης.

Σας περιμένουμε στον αγώνα που θα κλείσει την φετινή αγωνιστική σεζόν για το ανδρικό τμήμα του Αιόλου.
 

Τρεις αγώνες βόλεϊ back to back από τον Αίολο

Με 3 αγώνες βόλεϊ θα γεμίσει αύριο Σάββατο το κλειστό γυμναστήριο Άστρους. 

13:30 Κορασίδες Αίολος Vs Αλκυών
15:00 Παγκορασίδες Αίολος Vs Αλκυών
18:00 Άντρες Αίολος Vs Σπαρτιατικός.

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Αίολο για το παιχνίδι με την ΑΕ Φάριδως Σπάρτης

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους "Χάρης και Νίκος Γρηγορόπουλος", ο Αίολος  υποδέχεται την αθλητική ένωση Φάριδως Σπάρτης.

Να είστε όλοι εκέι!!!

Νίκη με ανατροπή για τον Αίολο

Σημαντική νίκη με μεγάλη ανατροπή για την ομάδα μας που έχανε με 0-2 σετ και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να νικήσει με 3-2 στο ται μπρέικ. Πολύ καλή η ομάδα της Ερμιονίδας κατάφερε να προηγηθεί στα 2 πρώτα σετ αλλά με καλύτερο σέρβις και σοβαρότητα σε άμυνα και επίθεση ο Αίολος κατάφερε και...

Τον ΑΠΟ Ερμιονίδας υποδέχεται σήμερα ο Αίολος

Σήμερα, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Άστρους "Χάρης και Νίκος Γρηγορόπουλος", ο Αίολος υποδέχεται τον νεοφώτιστο Α.Π.Ο Ερμιονίδας στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ για τον Α' Όμιλο της...