Ανακοίνωσε Κατσαρό το Κορακοβούνι (pic)

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε με επιτυχία το Κορακοβούνι το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του ταλαντούχου ακραίου επιθετικού Τάσου Κατσαρού για την νέα αγωνιστική σεζόν.

 

Νυχτερινή πεζοπορία στα Άνω Δολιανά

Το περσινό καλοκαίρι περπατήσαμε δυο φορές κάτω από την πανσέληνο. Η εμπειρία ήταν μοναδική και φέτος θα το επαναλάβουμε.

 Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 θα περπατήσουμε στο δάσος με τις καστανιές των Άνω Δολιανών υπό το φως της Πανσελήνου του Ιουλίου!

Θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη...

Κρόνιο Πέρασμα για 6η χρονιά στα χωριά του Πάρνωνα (pics, vid)

Για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας υπεραπόστασης στον Πάρνωνα με το όνομα «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών».

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, με αφετηρία και τερματισμό στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας, καλύπτοντας μια κυκλική απόσταση 70 χλμ!...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Μ.Σ. Αι Βρασιαί

Ο Α.Μ.Σ Αι Βρασιαί θέλουν να ευχαριστήσουν την επιχείρηση "Στου Καπέλα " για την ευγενική προσφορά να αναλάβει εντελώς δωρεάν την διεξαγωγή των συγκεντρώσεων της ομάδας και τη σίτιση των παιχτών για την φετινή χρονιά. Προσφορές όπως αυτές είναι πολύ σημαντικές και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση...

Ανακοίνωσε και Κοκκινάκο ο Ερμής Μελιγούς

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Μπίσσια ο Ερμής Μελιγούς γνωστοποίησε και την συμφωνία του με τον Ιάσωνα Κοκκινάκο πραγματοποιώντας έτσι τις πρώτες δύο ηχηρές καλοκαιρινές μεταγραφές.

 

Στον Ερμή Μελιγούς ο Γιώργος Μπίσσιας

Ο Ερμής Μελιγούς με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την απόκτηση του Γιώργου Μπίσσια με τον έμπειρο αμυντικό λίγες μέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Λεωνίδιο να βρίσκει την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

 

Beach Volley γυναικών στον Τυρό

Μία ξεχωριστή διοργάνωση στην παραλία Τηγάνι Τυρού το Σάββατο 13/7 17:00-20:00 και Κυριακή 14/7 11:00 - 14:00.

Βeach volley με τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Α.Σ. Λεωνιδίου.

Διοργάνωση Α Χώρα Νάμου

Αφιέρωμα από την ομογένεια του Λονδίνου στο Tyros Run (vid)

Το επόμενο μας θέμα θα μας ταξιδέψει σε ένα όμορφο μέρος της Ελλάδας, στο Τυρό Αρκαδίας.

Οι συνεργάτες μας από την Ελλάδα από το Hellenic TV Athens GR επισκέφτηκαν τον μαγευτικό Τυρό Αρκαδίας, που φιλοξένησε στις 11 και 12 Μαΐου τη διοργάνωση «Tyros Run 2019- George Marneris» που πραγματοποιήθηκε...

Στις παραλίες του Παράλιου Άστρους ο Survivor Κώστας Κοκκινάκης

Την εμφάνιση του στις παραλίες του Παράλιου Άστρους μαζί με την παρέα του έκανε το Σάββατο 6 Ιουλίου ο διεθνής πολίστας και πρώην παίχτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor Κώστας Κοκκινάκης.

Ο γνωστός αθλητής απόλαυσε το μπάνιο του στα γαλανά νερά της Βόρειας Κυνουρίας,στο flocas, δίνοντας την δική...

Το βίντεο από το Τυρός Run 2019

Όταν οι εικόνες είναι τόσο έντονες, οι λήψεις περιέχουν συγκίνηση και τοπία της όμορφης κωμόπολης της Νότιας Κυνουρίας, οι αθλητές, οι δρομείς αλλά και ο απλός κόσμος αγκαλιάζουν αυτή τη διοργάνωση, τότε το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό Τυρός Run 2019 - George Marneris