Πεζοπορία στο μονοπάτι του Παραλίου Άστρους (pics,vid)

To ηλιόλουστο απόγευμα της Τετάρτης προσφέρθηκε για περπάτημα και ήταν μια καλή ευκαιρία για περιήγηση στις μονοπατικές διαδρομές που υπάρχουν στο δήμο μας.

Επιλέξαμε  την δεύτερη διαδρομή του Παραλίου και η περιπλάνησή μας είχε αρχίσει. Αφετηρία του μονοπατιού ήταν δίπλα στο Ναό της...

Στο γήπεδο του Άστρους ο τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στο Λεωνίδιο και στον Παναρκαδικό

Σας γνωρίζουμε ότι με σχετική απόφαση της Ε.Ε. της Ένωσης ορίστηκε όπως ο Τελικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων σας Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ – Α.Ο. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00΄ στο...

Δίδαξε ποδοσφαιρικό πολιτισμό στο Λεωνίδιο ο Ερμής Μελιγούς (pics)

Ο Ερμής στο ντέρμπι κόντρα στο Λεωνίδιο δίδαξε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού καθαρίζοντας τα αποδυτήρια με το τέλος του αγώνα με το Λεωνίδιο να το αναδεικνύει δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της Μελιγούς.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!

 
 
...

Έτσι ήρθε η ήττα για τον Ερμή στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Το Λεωνίδιο ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας κερδίζοντας στην έδρα του με 2-0 τον Ερμή Μελιγούς.

Ο Γρηγόρης Λάτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο τοίχος άνοιξε το σκορ με τον Σοφοκλή Γιαννούση στο 87’ με σουτ...

Η συνολική εικόνα της 18ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας με το Λεωνίδιο να κερδίζει στο ντέρμπι τον Ερμή Μελιγούς. Σπουδαίο διπλό για την Τεγέα στο Κορακοβούνι, νίκη και για τον Αχιλλέα στο Λεβίδι και μαθηματικός υποβιβασμός για τον Ορχομενό.

18η αγωνιστική

Σάββατο 9 Μαρτίου

Βρασιές...

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στην Β' Αρκαδίας

Με νίκες συνέχισαν Απόλλωνας Τυρού και Αετός Δάρα που παραμένουν μαζί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας μετά το τέλος και της 14ης αγωνιστικής.

14η αγωνιστική

Σάββατο 9 Μαρτίου, 15:00

ΑΕΚ Τρίπολης Β’-Νικηταρας 3-0 α.α.

Λεωνίδιο Β’-Άρης Τρίπολης Β’ 6-1

...

Λύθηκε η συνεργασία του Ερμή Μελιγούς με τον Παχατουρίδη

Ο Θεόδωρος Παχατουρίδης εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Μελιγούς με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναίνεση την συνεργασία τους.

Κάπως έτσι η ομάδα της Μελιγούς δεν έχει στον πάγκο της στο ντέρμπι με το Λεωνίδιο τον Θοδωρή Παχατουρίδη με το πέρασμα του από...

«Τρένο» ο Πήγασος πέρασε νικηφόρα και από το Κιάτο

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών Α1 ΕΣΚΑΚ 2023-2024 η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από το Κιάτο, με σκορ 54-68.

Οι παίκτες μας στηριζόμενοι για άλλη μια φορά στην καλή άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση απέκτησαν το προβάδισμα του σκορ από την αρχή του αγώνα και το...

Ο Ηρακλής νίκησε τον Πανθυρεατικό στο Άστρος

Ο Ηρακλής Βερβένων πήρε σπουδαία νίκη κερδίζοντας στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» τον Πανθυρεατικό με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από σουτ του Μέλλου με τον Αβίντογλου να παρεμβαίνει στην φάση...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (9-10/3)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League - Play Off

 
Κυριακή 10 Μαρτίου

17:00...