Αναβολή των εκλογών στον Αχιλλέα και νέα ημερομηνία για την ανάδειξη Δ.Σ.

Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για το Σάββατο 27/4/24 (λόγω μή συμπλήρωσης ικανού αριθμού υποψηφιοτήτων), μετάθεσή τους για το Σάββατο 11/5/24 στον ίδιο χώρο και ώρα (Αρμονία,17:00) και νέα καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων την 6η/5/25.

Στις 30 Ιουνίου ο 8ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών

Ηοργανωτική επιτροπή του «8ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών» δημοσίευσε την προκήρυξη της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στα Ανω Δολιανά Αρκαδίας. 
Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης rundoliana.gr οι δρομείς μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Οι διοργανωτές...

Το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (20-21/4)

Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα στα Αρκαδικά γήπεδα και όχι μόνο για τις ομάδες του νομού μας περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου με παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για όλα τα γούστα.

Super League (Play Off - Play Out)

 
 
 
 
 
...

Πήγασος για τίτλο και πρόκριση στους τελικούς

Στους τελικούς του πρωταθλήματος προκρίθηκε  η ομάδα μας έπειτα από την δεύτερη νίκη επι του Ξυλοκάστρου στο Άστρος με σκορ 62-57, με συνολικό σκορ 3-1 νίκες. Έτσι περιμένει να μάθει  τον αντίπαλο της, μιας και στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ο Τήρωνας Αγ. Θεοδωρων νίκησε την Ερμιόνη στην έδρα του...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πήγασου για τον θάνατο του Παναγιώτη Κολοβού

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπημένε μας Παναγιώτη καλό ταξίδι, η λύπη και η στεναχώρια είναι τεράστια.

Όλη η ομάδα στην οποία ήσουν χρόνια και αγαπούσες από μικρό παιδί εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Είναι πραγματικά πολύ άδικο..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα..

Πήγασος- Ξυλόκαστρο πράξη 2η σήμερα το απόγευμα

Ξυλόκαστρο - Πήγασος , πράξη 2η. 

Την Τετάρτη η ομάδα μας θα υποδεχθεί στο Άστρος τον ΑΟ Ξυλοκάστρου για το game 2 της σειράς των ημιτελικών της φετινής Α1 ΕΣΚΑΚ. Ενωμένοι όλοι μαζί για να φτάσουμε σε αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα! 

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στις 19:00. 

#pegasara...

Γενική Τακτική Συνέλευση στον Αχιλλέα

Τακτική Γ.Σ. και εκλογές του ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΥΣ το Σάββατο 27/4/24 στο καφε Αρμονία, ώρα 17:00-21:00 και καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων την 22 /4/2024.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας

Ολοκληρώθηκε η 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας με τα παρακάτω αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία να είναι η εξής.

22η αγωνιστική 

Πανθυρεατικός-ΑΕΚ Τρίπολης 0-1

Κορακοβούνi-Λεωνίδιο 1-7

Κυριακή 14 Απριλίου, 16:00

...

«Έσπασε» την έδρα στο Ξυλόκαστρο ο Πήγασος με μεγάλη νίκη

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν, για την ομάδας μας, τα Playoffs που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑΚ, επικρατώντας εκτός έδρας του Ξυλοκάστρου με σκορ 41-65.

Η ομάδα μας έφτασε στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη, «σπάζοντας» το πλεονέκτημα της έδρας, στηριζόμενη για άλλη μια φορά στην...

Από το ΕΠΑΛ Άστρους στους δώδεκα καλύτερους της Ελλάδος και στον τελικό ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης

Ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης από το ΕΠΑΛ Άστρους προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου στα 1.500 μέτρα και είναι στους δώδεκα καλύτερους σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά

Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Πάτρας β φάση

Ο Αλέξανδρος συνεχίζει το ταξίδι του πηγαίνοντας στον...