Μακελειό με 17 νεκρούς σε σχολείο στη Φλόριντα (pics)

Πέμ, 15/02/2018 - 12:17
Image
Image
Image

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη των ΗΠΑ μετά το χθεσινό μακελειό σε σχολείο της Φλόριντα με τον θάνατο τουλάχιστον 17 ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών ακόμα. Ο δράστης, ένας 19χρονος πρώην μαθητής, ο οποίος εισέβαλε στο σχολείο και άρχισε να πυροβολεί κατά των μαθητών, χρησιμοποιώντας ένα ημιαυτόματο τουφέκι εφόδου, συνελήφθη, αφού παραδόθηκε στις αρχές.

Το μακελειό, ένα από τα χειρότερα στις ΗΠΑ τα τελευταία 25 χρόνια, διαπράχθηκε την Τετάρτη, λίγη ώρα πριν ολοκληρωθούν τα τελευταία μαθήματα στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στην Πάρκλαντ, μια πόλη με περίπου 30.000 κατοίκους.

Ο ύποπτος, ο οποίος κατονομάστηκε ως ο Νίκολας Κρουζ, πρώην σπουδαστής του λυκείου, 19 ετών, που είχε αποβληθεί από το σχολείο εξαιτίας της κακής διαγωγής του, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην κοντινή κοινότητα Κοράλ Σπρινγκς, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ, ο Σκοτ Ίσραελ.

Πηγη: news247

Σχόλια επισκεπτών

Τέτοια φαινόμενα στην Αμερική είναι συχνά και θα συνεχίζονται ως φαίνεται . Πως να μην είναι συχνά αφού οι κλασσικές και ανθρωπιστικές επιστήμες έρχονται σε δεύτερη μοίρα , ενώ σε πρώτη είναι , πόσα δολάρια κάνεις , ραμπο , πολεμικές παρεμβάσεις , επίδειξη ισχύος .............................ένα σωρό άλλα που γίνονται αλλά δεν έχουν σχέση με τον άνθρωπο σαν ιδέα σαν οντότητα και σα φιλοσοφία !

Φιλοσοφία , ανθρωπιστικές επιστήμες . σε άλλη φάση , σκοπός μόνο οι μπίζνες , πόσα δολάρια κάνεις , ραμπο , πολεμικές τακτικές και ούτω καθεξής . Μακριά από τον άνθρωπο , σαν οντότητα , ιδέα , φιλοσοφία , ανθρωπισμό και πάει λέγοντας !!!! Θα συνεχίζονται κατά τη γνώμη μου αυτά τα γεγονότα , όσο δε στρέφεται στις κλασσικές επιστήμες ...................

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio