Τον Δημήτρη Τσιγκούνη ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας

Τρί, 05/02/2019 - 23:47
Image

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» το φίλο & πρ.Δήμαρχο Λεωνιδίου, Δημήτρη Τσιγκούνη, ο οποίος αποτελεί την 6η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Αρκαδίας.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας. Είμαι σίγουρος πως η εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση θα βοηθήσει τα μέγιστα για την αλλαγή που έχει ανάγκη τόσο η Αρκαδία, όσο και η Πελοπόννησος.

#protovoulia

Από το Facebook του Παναγιώτη Νίκα

Σχόλια επισκεπτών

Πως να αλλάξει η κοινωνία σε διοικητική νοοτροπία και να μπει σε ρότα βελτίωσης και ανάπτυξης , όταν τα ίδια άτομα κατά μέσον όρο 35-40 χρόνια βρίσκονται στο άρμα της εξουσίας ; Στέρεψε η κοινωνία από νέους και μορφωμένους ανθρώπους ; Τους ίδιους και τους ίδιους κουτουλάς παντού . Δεν είναι όλα εμπειρία , παρά είναι γνώση και δυναμική τα περισσότερα . Ότι έχει να δώσει θα το δώσει μέσα σε οκτώ χρόνια ο καθένας . Από εκεί και μετά το πράγμα γίνεται δυσκίνητο και κλικαδόρικο με αυτοσκοπό την εξουσία ή τη χειραγώγηση αυτής .

Πάνε να ανατρέψουν τον Τατούλη με απόμαχους και συνταξιούχους. Πετυχημένοι στην εποχή τους αλλά ξοφλημένοι πλέον πρώην και διατελέσαντες, άλλοι παραγοντίσκοι και διάφοροι κομματικοί ακόλουθοι. Αστεία πράγματα όπως και τα πρόσωπα που τους ενσαρκώνουν.

Δεν υπαρχει αυτο που ζουμε . Μαλλον ειναι στημενο για να βγει απο την πρωτη κυριακη ο Τατουλης .Που τους βρηκε ολους τους υπερηλικες ;;;; πρεπει να καταλαβει ο βουλευτης που τους προτεινει και τους μαζευει οτι ....αλλο πραγμα να κερδιζω δικους μου ψηφοφορους και αλλο να φτιαχνω ψηφοδελτιο νικης απεναντι στον Τατουλη.
Α ρε φουκαρα Νικα τι σε περιμενει

Αγαπητέ φίλε και παλιά συναγωνιστή Δημήτρη..Δεν είναι υπερβολή ε΄΄αν γράω πως χωρίς εσένα και κάποιους άλλους καθαρά ιδεολόγους της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ παράταξης της ΝΔ,ίσως να μην υπήρχε ΟΝΝΕΔ, ίσως και η ΝΔ να ήταν κάτι άλλο τουλάχιστον στους χώρους τω πανεπιστημίων και των αμφιθεάτρων της εποχής... Αλήθεια θυμάσαι πόσο ξύλο είχαμε φάει από ΚΝΙΤες, ΠΑΣΠίτες κλπ ;; Αλλά δεν κάναμε πίσω...Θυμάσαι πως ήταν να είσαι ο πρώτος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ; Πολλοί από τους τότε συναγωνιστές Δημήτρη έγιναν μεγαλοβουλευτάδες και υπουργάρες!!!!! και μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής ζωής κι όχι μόνο. Εσύ,με πίκρα δική μου το λέω αυτό, στην απ΄ έξω. ΔΕΝ ζήτησες τίποτα, αλλά και δεν σε κάλεσαν ποτέ να σου προτείνουν κάτι. Παντού όμως παρών ήσουν. Το μόνο που σου "επέτρεψαν" η πολυετής δημαρχιακή θητεία στην Κυνουριακή πρωτεύουσα το Λεωνίδιο. Επιτυχημένος απόλυτα αποσύρθηκες κάποια μέρα για να ανελιχθούν νεότερες γενιές .. Και ξαφνικά σε ξαναβρίσκω υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο. Και κατάλαβα ...Δεν θα το δεχόσουν ποτέ, εάν η εντολή δεν ήταν από ψηλά. ΠΟΛΥ ψηλα και ο νοών νοήτο!!!!! Εκείνος δεν μιλά πολύ Εσύ όμως δεν έπρεπε να ενδόσεις για κανέναν λόγο μόνο και μόνο για τον τρόπο που ενεργούν και μηχανοραφούν ... Δεν είναι πολιτική αυτό το πράγμα Δημήτρη. Ισως είναι και κατάντημα για εμάς και για την ηλικία μας και για την ιστορία μας μετά από τόσα... Να είσαι πάντα καλά φίλε και παλιέ συναγωνιστή...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio