Συνάντηση - συζήτηση εν όψει εκλογών για την παράταξη Μαντά

Πέμ, 14/02/2019 - 11:43
Image

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την περασμένη πετυχημένη 5ετία, επιθυμώντας την κοινή προσπάθεια, τη συμμετοχή και τη συνεργασία, σας προσκαλώ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις  17:30 στην καφετέρια Αρχοντικό για συζήτηση και ενημέρωση με θέμα «Διαμόρφωση του νέου αυτοδιοικητικού πλαισίου δράσης της παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών για τις ερχόμενες εκλογές».

Ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Σχόλια επισκεπτών

Έχοντας ως σημείο αναφοράς την τελευταία σου πενταετία αλλά και το πριν πενταετίας παρελθόν σου αν έχεις μια ελάχιστη δόση αυτοκριτικής θα πρέπει όχι να συζητήσεις για τις επερχόμενες εκλογές αλλά να απολογηθείς για ότι δεν έκανες και τα βαφτισες έργα σου,και για πόσο κόσμο τρέλανες με τα μισόλογα σου και τις ψευτιές σου...Τρέχα τώρα να μαζέψεις ψήφους για το Νικα και για το "γιατρό" σου,με τη στήριξη του ΣΙΡΥΖΑ(!).Ξεπέρασες και την Νάντια Κομανέντσι στην κυβίστηση(κωλοτούμπα)

Θα μας πείς για το καινούργιο Νεκροταφείο του Αστρους πού έφτιαξες?θά μάς πείς για το γήπεδο τού κορακοβουνίου πού τό έχεις εξαγγείλει 2 φορές πρίν και τώρα 3η.Γιά τις λακούβες στούς δρόμους θα πείς κάτι?Για το εξωτερικό δίκτυο παραλίου Αστρους θα πείτε κάτι?Αν σέ ρωτήσει κάποιος σχετικά με τόν αντιδήμαρχο πού παίρνει επίδομα ανεργείας θά πείς ποιός είναι?

Γραφουμε ενα σχόλιο γινόμαστε εμπαθεις και υβριζουμε τον δημαρχο υποστηριζουν οι υποστηρικτες τους.εν τελει ας τον κρινουμε απο τα πεπραγμενα της πενταετίας που μαλλον ειναι ολιγα.το ζητουμενο ειναι οτι ο μισθος μηνα μπαινει μηνας βγαινει εμπαινε τωρα αγωνας για να ξαναμπει.

Θα έχετε άπλετο χρόνο στα επόμενα 4 χρόνια που θα είστε πάλι αντιπολίτευση για να του κάνετε όσες ερωτήσεις θέλετε.
Εσύ Δήμαρχε συνέχισε να σαρώνεις όλα τα προγράμματα που βγαίνουν.Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον την αξία σου.

Δηλαδη ο φασισμος σε ολο του το μεγαλειο απο τους περιξ του Τακη.Θα χαιρομουν ιδιαιτερα να ξαναβγει και να ξαναβγει αρκει να ηταν λιγοτερο ψευτης.Οσο για το αν θα παει η οχι σε μια συγκεντρωση εγω προσωπικα θα ειμαι στην κοπη πιτας που κανει ο βουλευτης του κομματος πιυ θελει να υποστηριξει ξαφνικα ο πασοκος .Ξυπνατε

Ειρήνη ημιν τε και υμιν τε. Επιβεβλημένη και η όποια καλοπροαίρετη κριτική, αναγκαία και η επιβράβευση για ό, τι θετικό. Για όλους. Έχουμε μείνει ελάχιστοι σ΄αυτόν τον τόπο και δεν υπάρχει η "πολυτέλεια" για άλλο αλληλοφάγωμα...

Και να μην ξαναβγει εχει το τεχνικο του γραφείο.πιο πολλα θα εισπραττει ως μηχανικος του εμπ.οι υποστηρικτες του που αποδοκιμαζουν τους υβριστες του δημαρχου ας τον παρουν για κανα τοπογραφικο.εκει να δουμε τους ανωνυμους υποστηρικτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio