Συγχαρητήρια Μαντά σε Καμπύλη

Τρί, 04/06/2019 - 16:00
Image

Οι δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στη Βόρεια Κυνουρία για την περίοδο 2019-2023 έφτασαν στο τέλος τους. Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Καμπύλη, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη θητεία του.

Παραμένω στις ίδιες αρχές, ιδέες, απόψεις και πρακτικές που με ώθησαν το 2011 να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι τρόποι να προσφέρεις στα κοινά υπάρχουν, είναι πολλοί και διαφορετικοί.

Δεν είναι μονόδρομος για την προσφορά στα κοινά η θέση του Δήμαρχου ή η παρουσία σε δημοτικές πλειοψηφίες. Για πρώτη φορά, θα βρεθούμε εγώ και η παράταξη μου στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στη θέση του ελέγχου, της παρουσίας, της επαγρύπνησης και της συνεργασίας. Θερμά ευχαριστώ στους 2.915 συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν.

Η επιλογή τους, είναι εντολή για εμάς. Και η εντολή τους ταιριάζει με την επιλογή μας. Να συνεχίσουμε να δίνουμε τον εαυτό μας για το καλό των πολλών. Θερμά ευχαριστώ σε όλους τους υποψήφιους της δημοτικής μας παράταξης για τον ειλικρινή, τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Η σύμπνοια, η αγάπη, η αλληλεγγύη και το πάθος των νέων παιδιών και των έμπειρων συνεργατών, είναι σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αξιοπρεπή, δημιουργικό και πολιτισμένο αγώνα της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμος που θα παραδώσουμε την 1-9-2019 στη νέα Δημοτική αρχή, είναι ένας δήμος καλύτερος από αυτόν που παραλάβαμε το 2011.

Ειλικρινά, εύχομαι, ο Δήμος που θα παραδοθεί την 1-9-2023 να είναι ακόμα καλύτερος. Αυτή θα είναι και η βασική αρχή της πολιτικής μας για τα τέσσερα αυτά χρόνια.

Σχόλια επισκεπτών

Είσαι άξιος, ικανός και κυριος. Πρέπει να μείνεις στις επάλξεις. Είναι σίγουρο ότι θα έχεις και άλλες προτάσεις. Όμως ούτε θα μας ξεχασεις ούτε θα σε ξεχάσουμε.. τα 4 χρόνια είναι πολύ λίγα.

Αν ήσουν κύριος και σωστός δεν θα περίμενες 2 ημέρες για να δώσεις συγχαρητήρια. Αν φόραγες παντελόνια θα πήγαινες την στιγμή των αποτελεσμάτων για να συγχαρείς οποιοσδήποτε και αν ήταν ο αντίπαλός σου. Η κίνηση αυτή θα έδειχνε σε όλους μας την ΄συμπνοια όλων για κάτι καλύτερο στον τόπο μας. Από αυτό και μόνο είσαι πολύ λίγος....

Είσαι ότι καλύτερο έχει περάσει από το Δήμο μας όλα αυτά τα χρόνια σε ευχαριστούμε θερμά για όλα. Σε δύσκολους καιρούς πήγες το Δήμο μπροστά, ελπίζουμε να σε ξανα δούμε στην θέση του δημάρχου γιατί το αξίζεις πραγματικά!! Είσαι πάνω από όλα άνθρωπος πολύ σημαντικό στις μέρες μας, είσαι ένας από εμάς σε ευχαριστούμε αδερφέ.

Τακη σε ευχαριστούμε για όλα!!!! Ασ ελπίσουμε και η καινούργια δημοτικη αρχη να μας δείξει το καλύτερο της εαυτο! Μακριά απο βαρίδια και παλαιοκομματικές πρακτικές! Γιώργο ακους;

Σιγά μην ξαναβρεθεί δήμαρχος σαν τον Μαντά στο δήμο μας. Ευγενικός, αξιοπρεπής και κύριος. Τον έφαγαν αυτή τη φορά οι μηχανισμοί και το παρελθόν. Όμως είναι για περισσότερα....

Περασαν δυο μέρες για να συγχαρεί ο Μαντάς τον Καμπύλη.Ο κατήφορος που είχε πάρει ο Δήμαρχος δεν του επέτρεπε να σκεφθεί εδώ και πολύ καιρό λογικά.Σίγουρα κάποιος θα τον συμβούλεψε έστω και καθυστερημένα να πει τα στοιχειώδη.
Τάκη ο κόσμος,οι φίλοι σου,παλιοί σου συνεργάτες σε είχαν από καιρό απορρίψει.Μην ψάχνεις δικαιολογίες και αιτίες για τη βαριά σου ήττα.Ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος είσαι εσύ.Είσαι ο πιο *** δήμαρχος που έχει περάσει από τον τόπο.
Ξεπέρασες τον κουμπάρο και δάσκαλό σου τον χαλβά.Αυτός τουλάχιστον ξέραμε ποιός ήταν.Εσύ είχες καμουφλάζ.Τώρα που έσβησαν τα φώτα της σκηνής να εύχεσαι να μη σε κηνυγήσουν οι επόμενοι όπως κηνύγησες εσύ κάποιους προηγούμενους(άδικα όπως θα αποδειχθεί).Ότι θερίζεις σπέρνεις.Το νου σου γιατί η μπίλια δεν κάθεται όπου τη θες εσύ τώρα τελευταία.Το νου σου Τάκη!!!!

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟΥ.

Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Για άλλους το πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, σε άλλους πάλι η χαρά της νίκης ,παράκρουση.. Οκ. Να πάει ο Καμπύλης στο δημαρχείο να κάνει τι ; Να ζητήσει σιγά σιγά να ενημερώνεται στα του δήμου,ειδικά και γενικά. Αν λόγω επεγγελματικής του ασχολίας αλλά κι ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης πιστεύω πως πρέπει να ξέρει το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών και το πως ενεργούν. Το πως δουλεύουν οι υπηρεσίες,τα πρωτόκολλα,το δημοτολόγιο κλπ. Νομίζετε οτι ο Μπακογιάννης μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό με την επίσκεψή του στο δημαρχείο Αθήνας; Μη λέτε λοιπόν αρκουδιές. Ο νέος δήμαρχος αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, σε όποια δημοτικά συμβούλια γίνονται, αλλά και γενικότερα ο ρόλος του ως αντιπολίτευση ΔΕΝ αλλάζει...

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ..

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΕΣΥΡΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΚΑΥΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΤΗΚΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Φ.ΜΠ ΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΕΨΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΕΡΙΨΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio