Πέτρος Τατούλης: «Ιστορικά επιβεβλημένες για τη χώρα οι συνεργασίες των πολιτικών αρχηγών και των πολιτικών κομμάτων»

Δευ, 24/09/2018 - 07:27
Image

«Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η χώρα απαιτεί συνεργασίες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τον εορτασμό της Άλωσης της Τριπολιτσάς την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και υπογράμμισε «ας αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος. Ας βρουν τρόπο επικοινωνίας. Αυτό το επιβάλλουν οι ιστορικές συνθήκες. Αυτή είναι και η απαίτηση όλου του κόσμου».

«Ο εγωισμός, η αλαζονεία, το δοβλέτι της εξουσίας δεν μπορούν συνεχώς να τρώνε τις σάρκες των απλών πολιτών αυτού του λαού και αυτού του Έθνους» σημείωσε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και χαρακτήρισε ως το μεγάλο και κορυφαίο γεγονός την Άλωση της Τριπολιτσάς για τη στρατηγική των Ελλήνων απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

«Χάριν της διορατικότητας του Κολοκοτρώνη, χάριν της ενότητας όλων των δυνάμεων των Ελλήνων το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά ευτυχές για την εξέλιξη της Επανάστασης» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και έστειλε τις ευχές του σε όλους τους απανταχού της γης ελευθερόφρονες Έλληνες.

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio