Νίκας από Τρίπολη: Ο εκλογικός μου αγώνας θα είναι πολιτισμένος (pics,vid)

Πέμ, 08/11/2018 - 08:48
Image

Επίσημη «πρώτη» έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, σε κλειστή, όπως υπογραμμίστηκε, εκδήλωση για τα μέλη του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, παρουσία των βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και πολλών στελεχών και μελών του κόμματος.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Τίμος Κατσίπος  δημοσίως ζήτησε συγγνώμη από τον φίλο Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος, όπως είπε, δεν εκλήθη εγκαίρως και καθαρά με δική του ευθύνη, λόγω κακής συνεννόησης, ζητώντας, μάλιστα, να μην βγει κανένα συμπέρασμα από αυτή του την απουσία.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κονταδάκης, ο οποίος προσήλθε καθυστερημένα, ζήτησε συγγνώμη και συγγνώμη για την καθυστέρηση και απολογήθηκε και ο ίδιος διότι, όπως είπε, εκ παραδρομής δεν προσκλήθηκε ο κ. Λυκουρέντζος στη συνεδρίαση. Σημειωτέον ότι ο κ. Κονταδάκης δεν είχε ακούσει τα όσα είχε αναφέρει ο κ. Κατσίπος νωρίτερα. Ο κ. Κονταδάκης είπε:

«Είμαστε ως πολίτες αυτού του τόπου χαρούμενοι, που ο πρόεδρός μας επέλεξε να ενεργοποιήσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ένα πρόσωπο εγγύηση για την επόμενη ημέρα. Η προσφορά του στον Δήμο Καλαμάτας που βγαίνει και εκτός πλαισίου του Δήμου του, είναι εγγύηση ότι εμείς οι πολίτες μπορούμε να προσδοκάμε».

 

Περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio