Μαντάς: Εύχομαι το νέο ΔΣ να είναι καλύτερο από το προηγούμενο (vid)

Mon, 02/09/2019 - 12:26
Τις δικές του ευχές με μια δόση αυτοκριτικής έδωσε ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Παναγιώτης Μαντάς κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Ο κ. Μαντάς, αφού ευχήθηκε σε όλους του δημοτικούς συμβούλους και στο προεδρείο να είναι υγιείς για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στα νέα τους καθήκοντα από τις νέες τους θέσεις, επεσήμανε:
 
Εύχομαι να είναι καλύτερη η λειτουργία του ΔΣ από το προηγούμενο, για λόγους και ευθύνες που βαρύνουν όλους. Το ΔΣ μας θα είναι καλύτερο και για να είναι καλύτερο, πρέπει όλοι να κάνουμε αυτό που ο Κανονισμός ορίζει.
Video

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 02/09/2019 - 16:54 Permalink

Επιτέλους αν και αργησε, αρχισε η αυτοκριτικη . περιμενουμε την αποδόμηση και επόμενου συνεργάτη σου απερχομενε δημαρχε

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 03/09/2019 - 08:11 Permalink

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλακοκέφαλο Θεμιστοκλή.
Κύριε πρόεδρε για να αναβαθμίσεις το ΔΣ πρέπει :
1) Να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος προς ολους τους Δημοτικους Συμβούλιος.
2) Να ξεχάσεις οτι ανήκεις μόνον στην παράταξη που εκλέκτηκες αλλά σε όλες τις παρατάξεις.
3) Να γνωρίζεις και να εφαρμόζεις άριστα τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς καμμιά διάκριση.
4)Σε κάθε θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να υπάρχει εμπεριστατομένη εισήγηση και να προσπαθήσεις να συμμετεχουν ως εισηγητές διαφορετικοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι και ΟΧΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΫΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ διότι ο Δήμαρχος είναι εκτελεστικό όργανο του ΔΣ.
5) Οι εισηγήσεις στα Θέματα πρέπει να στέλνωνται με mail σε όλους τους ΔΣ για ενημέρωση 5 ημέρες πριν την συνεδρίαση του ΔΣ.
6) Τα Δημοτικά συμβούλια πρέπει να τα παρακολουθούν στην TV ολοι οι Δημότες διότι μόνον έτσι οι κοινωνία θα καταλάβει την αναβάθμηση του Δήμου.
Σου επισυνάπτω ΕΠΊΣΗΣ και απο το ΒΙΒΛΙΟ του ΓΚΑΝΤΙ :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ είναι στοιχείο που δέν πρέπει ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΣ.

Αφού ο πρόεδρος του Μαντά, τώρα είναι αντιδήμαρχος του Καμπύλη! Δηλαδή ποιός είναι πιο ικανός; Ο νέος πρόεδρος ή ο παλιός πρόεδρος και τωρινός αντιδήμαρχος; Μάλλον προς τα εκεί πήγαινε το καρφί του Μαντά. Τον πονηρό....

Λές? Μπορεί να ηταν κι αυτός, αλλα μπορεί να ήταν και ο Αντιδήμαρχος. Δεν τον θεωρω και επιτυχημένο. Δε στέριωσε σε συνδιασμό ποτέ. Τους γυρολόγους δεν τους συμπάθησε κανείς.

Submitted by Anonymous on Wed, 04/09/2019 - 01:21 Permalink

καλα σαραντα .θα εχετε 4 χρονια μπροστα σας για να κανετε αναλυση του αποτελεσματος .. Αληθεια τί μαχαιριά ηταν αυτη στο μικρο ;;; τραβηγμα αυτιου απο τον παλιο μεταφράζεται αυτο...ετσι για μην ξεχνανε μερικοι ποιος ειναι το Αφεντικο και ποιος πηρε ολους τους σταυρους

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio