«Κυριάκο, είμαστε μαζί σου, αλλά περιφερειάρχη θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη» (vid)

Παρ, 31/05/2019 - 17:27
Image

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Άστρος την Παρασκευή 31 Μαΐου, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος τον συνόδευε, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ωστόσο, τον περίμενε μια έκπληξη: Καθώς γινόταν δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, με πλήρη ειλικρίνεια, ένας πολίτης τού έσφιξε το χέρι και του είπε:

Κυριάκο, είμαστε μαζί σου, σε θέλουμε κυβέρνηση, αλλά περιφερειάρχη θέλουμε τον Πέτρο Τατούλη! Εσένα κυβέρνηση και περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη!

«Εγώ άκουσα μόνο το πρώτο», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι στον άνθρωπο που του έκανε τη δήλωση, αλλά στις κάμερες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο γνωστός φούρναρης κουμπάρος τατουλη που περίμενε το Κυριάκο να του δείξει τι εστί βερίκοκο στα μέρη του τατουλη έκανε την κοτα μόλις πλησίασε ο πρόεδρος ,βαρεσε προσοχή κανονική και χαιρετουρα με ολες της τιμές !!
Γεια σου επαναστάτη φουρναρη

ΣΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΑΣ!!!ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΝΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ!!!!ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΣ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

ενταξει ο επαγγελματιας ειπε τα δικα του γιατι θα τα ελεγε ετσι κι αλλιως! !ο Κυριακος Μητσοτακης ακουσε αυτο που ηθελε....εσενα κυβερνηση αρα και οι δυο κερδισμενοι ....για το Αστρος και για τον Δημο ειπε καποιος?οχι.......αρα την πηραμε την απαντηση!

Κότα Προς κότα λυρατη έχω μάθει όταν μου δίνουν το χέρι να ανταποδίδω την χειραψία και πόσο μάλλον ο αυριανός Πρωθυπουργός, δεν γεννήθηκα σε μαντρί Η σε κάποια σπηλιά που μάλλον αυτό δείχνει η καταγωγή σου και αν θέλεις κοτομαχια έλα να με βρεις.

Ξεφτίλα.Δεν ντρέπεστε postarete υπερ του καμπύλη και λέτε ότι ψηφίζετε τον Πέτρο την ώρα που χθες φέρατε στο Άστρος το Νίκα.Με ποιον ειστε τελικά....Πέτρο τέλειωσε τους για μια ακόμη φορά.

Αλλο παλι και τουτο . Μαλλον τελευταιο επικοινωνιακο τεχνασμα του Μαντα, ποιος ειναι με τον Τατουλη . Μαλλον αργα το σκεφτηκες Τακη . Οταν εβαλες και σε προλογιζε ο Σκαντζος στο κορακοβουνι ποιον στηριζες??? Τερμα τα διφραγκα ΜΑΝΤΑΣ - ΝΙΚΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ. ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΡΙΟ

Όταν η κότα κάνει το χρυσό αυγό τότε την θέλετε όλοι!!!!! ποσο μάλλον όταν αυτός είναι ο αυριανός πρωθυπουργός...μέχρι όμως να το κάνει αρκείστε μόνο στο κακάρισμα και όταν έρθει η ώρα κάνετε πάλι τί; Την κότα φυσικά..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio