Καμπύλης: Ξεκινάμε από την αρχή, για τη Βόρεια Κυνουρία που θέλουμε και μπορούμε να έχουμε

Τρί, 04/06/2019 - 16:37
Image

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τη σπουδαία Νίκη της Κυριακής.

Μόνο η ομαδική δουλειά μπορεί να έχει τέτοια αποτελέσματα. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ξεκινάμε από την αρχή, για τη Βόρεια Κυνουρία που θέλουμε και μπορούμε να έχουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους των κοινοτήτων καθώς και σε όλους τους Προέδρους και τους συμβούλους των κοινοτικών συμβουλίων.

Για εμάς δεν υπάρχουν "δικοί μας" και οι "άλλοι". Για εμάς υπάρχει μόνο η Βόρεια Κυνουρία. Και είναι καθήκον όλων μας να σεβαστούμε τις επιλογές των συμπολιτών μας και να συνεργαστούμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Η ευθύνη για όλους είναι πολύ μεγάλη. Προσωπικά υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε όλοι για όλους.

Θα τηρήσω στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μου.

Ενωμένοι Προχωράμε Μπροστά

Γιώργος Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Εσύ συνεχίζεις κανονικα στο payroll και έχεις μείνει με το 70% της πρώτης Κυριακής. Δεν έχεις καταλάβει τι ψήφισε η πλειοψηφία του κόσμου και τις δύο Κυριακές. Ξύπνα για το καλό σου. Γίνεσαι ρεζίλι

Αναβάθμισε τις υπηρεσίες του Δήμου, δώσε τους οντότητα και λόγο, εξοπλίσετε, κάνε τους να πιστέψουν στη δυναμική τους, στήριξε τες και σίγουρα θα δεις έργο. Σκοπίμως κάποιοι αποδυνάμωσαν και υποβάθμισαν κάποιες υπηρεσίες. Πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη ο πολίτης στο Δήμο και όχι στο πρόσωπο του κάθε αιρετού. Ο Δήμος είναι το εργαλείο ζωής της περιοχής, πρέπει να έχει ταυτότητα και όχι πελατειακές και ψηφοθηρικές σχέσεις. Στο χέρι είναι της νέας δημοτικής αρχής να μην παραμείνουν όνειρα οι στόχοι και να απελπιστούν σύντομα οι ελπίδες. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio