Καμπύλης: Θα δουλέψουμε όλοι για όλους (vid)

Κυρ, 02/06/2019 - 21:44
Image

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος, πλέον, Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, οι ψηφοφόροι, υποστηρικτές και φίλοι του οποίου του επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή μόλις έφθασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξής του «Πρωτοβουλία Αλλαγής» στο Άστρος.

Ο κ. Καμπύλης ανέβηκε στην εξέδρα και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, επεσήμανε ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα είναι ένας Δήμος ανοικτός σε όλους και υπογράμμισε:

Μας πολέμησαν με κάθε μέσον, αλλά τα καταφέραμε.

«Η νίκη είναι πολύ μεγάλη, προχωράμε μπροστά. Θα δουλέψουμε πολύ, όπως δουλέψαμε και στην προεκλογική περίοδο. Θα δουλέψουμε όλοι για όλους», είπε στην κάμερα του Astrosnews.gr.

 

Σχόλια επισκεπτών

Φίλε Γιώργο συγχαρητήρια σε σένα και στο επιτελείο σου για την εκλογική νίκη.Έχεις όλους τους οιωνούς μπροστά σου και αρκετή εμπειρία για να δώσεις κάτι το διαφορετικό στη διοίκηση του δήμου.Βέβαια εδώ θα ανατρέψεις και θα ανατρέψετε και πρέπει να είναι το μεγάλο στοίχημα για σένα και τους συνεργάτες σου το ιστορικό πεπατημένο , το λεγόμενο κατά τον κοινόν νου το καβάλημα του καλαμιού και την έπαρση . Η σύνεση , η ταπεινοφροσύνη, η εργατικότητα ,η καθαρότητα και η υπευθυνότητα πρέπει να σας διακρίνουν.Μην κάνετε τα ίδια για τα οποία κατηγορούσατε τους άλλους.Μη δώσεις το δικαίωμα να περιφέρεται το όνομα σου για πράγματα για τα οποία έχεις δώσει αγώνα. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Έχουν ανάγκη την παρουσία σας όλα τα χωριά , δεν είναι μόνο τα έργα , είναι και η προσωπική επαφή της εξουσίας με τους πολίτες. Αυτά για αρχή , καλή θητεία με έργα και παραγωγικότητα για να τονωθεί ο τόπος.

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ . ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΕΛΟΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ .
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΡΙΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio