"Επίθεση" Μανώλη Σκαντζού στον Ανδρέα Λυκουρέντζο

Σάβ, 30/03/2019 - 12:21
Image
Image

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την γαλάζια παράταξη του κύριου Νίκα ,Μανώλης Σκαντζός.Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκαν πρίν λίγες μέρες ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής Αρκαδίας στον υποψήφιο της παράταξης του Γιώργου Καμπύλη , Κώστα Λέγκουρδα όπου και είναι πρόεδρος της ΤΟ ΟΝΝΕΔ Βόρειας Κυνουρίας.

Απάντηση σε δηλώσεις Ανδρέα Λυκουρέντζου

Βασικός στόχος της ΝΔ στις αυτοδιοικητικες εκλογές του Μαΐου 2019 είναι η επικράτηση του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία και από τους πρώτους στρατεύτηκα.

Οι προσωπικές επιθυμίες παροπλισμένων πολιτικών ή αποτυχημένων πολιτευτών για τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας όπου υπηρέτησα ως Δήμαρχος και υπηρετώ ακόμα ως δημοτικός σύμβουλος και μέλος της δημοτικής αρχής, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και θαπαραμείνουν απλές επιθυμίες.

Επιθυμίες έμειναν το 2010 και το 2014, επιθυμίες θα παραμείνουν και το 2019.

Όσον αφορά τα ευφυολογήματα περί ιδιοκτησίας, την απάντηση την έδωσα το 2014 όταν αποχώρησα από το δημαρχιακό θώκο οικιοθελώς και παρέδωσα στον καλύτερο.

Τώρα, το λόγο έχουν οι πολίτες που τους εμπιστεύομαι απόλυτα και όχι οι αποτυχημένοι πολιτευτές που δεν εμπιστεύομαι καθόλου.

Με τιμή, Μανώλης Σκαντζός

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού ¨Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο¨

 

 

Σχόλια επισκεπτών

ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ ,ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΑ . ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑ?ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΠΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ.ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Ο Κ.ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΜΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ.Η ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΥΚΤΙΩΣΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΣΚΑΝΤΖΟ Ο ΣΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ....

Ξεπεσμενους πολιτικαντηδες σαν και το Σκαντζο η Αρκαδια τους εχει αποβαλλει προ καιρου. Ας μας πει ο λαλιστατος Μανωλης αν ο λυκουρετζος τον ειχε κανει ΠΕΣΥΑΡΧΗ οπως αυτος αξιωνε σημερα θα τα ελεγε αυτα;;;; προσοχη εντος ολιγου θα προβληθει και σχετικο video με τις αξιωσεις του κυριου live . Γιατι πρεπει να τελειωνουμε καποια στιγμη με τυπους που βαζουν πανω απο την πατριδα και το μελλον των παιδιων μας το προσοπικο τους οφελος.

ΜΑΝΩΛΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑ ΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Παραιτήθηκες και «παρεδωσες στον καλύτερο».Αυτή είναι η λογική σου.Καλά σου τα είπε ο Λυκουρέτζος!!! Θεωρείτε τον τόπο ιδιοκτησία σας και η πρακτική σας ειναι πρακτική του παρελθόντος.Πόσο ακόμα θα εκμεταλευτείς τον «πάγκο» σου.Τι άλλο θα σκεφτείς για να κρατηθείς στην επιφάνεια;
Σε πήρανε χαμπάρι Μανώλη και πολύ σύντομα θα είσαι εσύ ο παροπλισμένος.Το ύφος σου,οι πρακτικές σου και η αισθητική σου είναι πιο δεξιά από τη δεξιά.
Είσαι παρελθόν!!!πολύ σύντομα θα το διαπιστώσεις....

Σιγά ρε Μανώλη κατηγορείς τον Λυκουρεντζο τόσο απαξιωτικά και μας πλασαρεις σαν ποιοτική λύση τον Βλάση; Έναν κακομοίρη που όλη μέρα τρέχει καθυδρος να υπονομεύσει τα ίδια τα στελέχη της παράταξης του μη και του φάνε την θέση; ανύπαρκτο ως βουλευτή του νομού του και ασχολουμενο μονκ6με ρουσφέτια; Αυτό είναι το νέο ρε Μανώλη; Χειρότερο κριτήριο κι από τον αναπληρωτή που επέλεξες για τον Δήμο έχεις στα βουλευτικά. Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου και κατόπιν τους συμπολίτες σου. Είναι κριμα.

Κύριε ιατρέ......Μανώλη.
Για να είναι σε θέση κάποιος να προσφέρει στο σύνολο ή να συμμετέχει με όσες δυνάμεις μπορεί στη βελτίωση του καθημερινού γίγνεσθαί, μήπως, λέω μήπως θα πρέπει πρώτα να βελτιώσει την προσωπικότητά του το χαρακτήρα του το στενό και άμεσο περιβάλλον του σε όλα τα επίπεδα και ύστερα,αν θέλει,μπορεί κι έχει και το χρόνο να επιδοθεί και στα κοινά ; Γιατί όταν το ταμείο είναι μείον, ε! όσο να ΄ναι !!!!!!!

Νομιζω πως τα εχει βρει με τον Τατουλη και τον Καμπυλη .Δεν εξηγειτε αλλιως. Αυτες του οι δηλωσεις ,μετα τους νεκροθαφτες του Μαντα και το αρθρο του πεθερου του Μαντα για τους αγιαννητες μονο πανικο ,ηττοπαθεια και προσπαθεια για ηρωικη εξοδο μεταφραζεται. Αν ο Νικας εχει πολιτικο αναστημα σημερα κιολας θα τον αποβαλλει απο το συνδυασμο του. Αλλιως νομιζω πως το παιχνιδι ειναι πουλημενο και κομμενο - ραμμενο στα μετρα του Τατουλη. Οπως και να εχει
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΝΩΛΗ

Αυτή είναι η ξεφτίλα Ανώνυμε.Τόσα χρόνια την ιδιότητά του εκμεταλεύεται και υπάρχουν ανθρωπάκια σαν και σένα που το επικροτούν!!!
Ντροπή!!!!

Καλα σας τα λεει... Του σκαβουν το λακκο στη Τριπολη!! Ολη η Ν.Δ κανει παιχνιδια για αλλους στο συνδυασμο ΝΙΚΑ. Τον πουλησε και ο φιλος του ο Βλασσης. Δεν ειναι χαζος το καταλαβε! Θα πει και αλλα. .Μαντας Δημαρχος - Τατουλης Περιφερειαρχης, Αντε Γεια!!!!

Το θεμα ειναι οτι ολοι οι πολιτευτες που δεν καταφεραν να βγουν και απο την ΝΔ και απο αλλους χωρους εχουν δωσει στο λαο πιο πολλα απο τους εκλεγμενους...Αυτο δειτε το λιγο.Οι βουλευτες μονο την παρτη τους και το στρατο τους .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio