Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Άστρος (pics,vid)

Παρ, 31/05/2019 - 17:11
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το Άστρος επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αρκαδία και στην Κορινθία και στην Αργολίδα την Παρασκευή 31 Μαΐου, προκειμένου να παράσχει στήριξη στον εκλεκτό της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εμπρός στη «μάχη των μαχών» με αντίπαλο τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησε με τα μέλη του κόμματος στη Βόρεια Κυνουρία, ενώ συζήτησε με τον απλό κόσμο για τις εκλογές αλλά και για θέματα της καθημερινότητας. 

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΒΛΑΣΗ+ΣΚΑΝΤΖΟ+ΚΑΠΡΑΝΟ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ. ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

ΠΑΡΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΥΛΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΝΙΚΑ.Ο ΜΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΕ........ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΟΣΜΕ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ

O Μαντάς ζήτησε να μην έρθουν Μητσοτάκης Νίκας στο Αστρος γιατί είναι πρόκληση στο αίσθημα των δημοτών που στη μεγάλη πλειοψηφία είναι με τον Τατούλη.
Τον αγνόησαν και μετά τους αγνόησε και αυτός όταν ήρθαν.
Αντίθετα ο Καμπύλης και οι δικοί του προσκύνησαν πρώτοι πρώτοι Νίκα Μητσοτάκη.
Αυτή είναι η αλήθεια.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑ

ΤΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ *** ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΥΛΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΠΗΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ . ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ

Και γιατι τον πηγατε περικοπα?φοβηθηκατε μην του πουμε τιποτα αληθειες της περιοχης η το να γινει λιγο παραπανω απλος ανθρωπος ?αν ειναι να τους προσκαλειτε να ερχονται για να δουν φιλους πολιτικους δεν εχει ουσια....δεν χρειαζεται ξεπετες και στα γρηγορα πολιτικες παρουσιες ο τοπος....οπως να και να χει Καλη επιτυχια να χει στους στοχους του.

Όλοι αυτοί οι συμπολίτες εχθές στην πλατεία ήταν βιομήχανοι, εργοστασιάρχες, το κεφάλαιο προσωποποιημένο, και πήγαν να υποδεχθούν τον φιλελεύθερο που θα προάγει τα συμφέροντα τους?

Δηλαδη πήραμε σφουγγαρι και σβήσαμε τα 221. 000.000 ευρώ που χρωστάει η ΝΔ ,τη Siemens και τον Χριστοφοράκο ,τον παιδεραστή σύμβουλο του Κούλη ,το 5ευρο για την επίσκεψή μας σε νοσοκομεία ή κέντρα υγείας (όρα είσοδο σε club),το κλείσιμο της δημόσιας ραδιτηλεόρασης με δικτατορικό τρόπο ,τις απολύσεις καθηγητών ΕΠΑΛ ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης ,το δάνειο του ΚΥΡΗΚΑ ΧΑΝΙΩΝ , τους ΄Αδώνηδες ,Βορίδηδες κ.λπ με φασίζουσα ιδεολογία,τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ για περικοπή συντάξεων ,για ιδιωτική ασφάλιση των εργαζομένων ,για γκρέμισμα των δημόσιων νοσοκομείων κ.ά και τώρα γλείφουμε εκεί που μας έχ.σαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio