Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για την «Ενωτική Συνεργασία» Βόρειας Κυνουρίας

Τρί, 02/04/2019 - 17:53
Image

O Συνδυασμός¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ¨για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, σας καλεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 7:00μ.μ., στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα  Δολιανά (πρώην καφέ Αρετής  Κουτίβα). Θα γίνει αγιασμός ,παρουσίαση των υποψηφίων και στη συνέχεια θα προσφερθούν γλυκίσματα και ποτά.

Η παρουσία σας θα τιμήσει το συνδυασμό μας.

Με τιμή
Ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού
Βασίλης  Βεκιάρης

Σχόλια επισκεπτών

Οι μέχρι σήμερα επιλογές του κάθε Δημάρχου καθώς και οι τακτικές άλλων υποψηφίων Δημάρχων συνετέλεσαν στην δημιουργία του συνδυασμού << ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>> . Ο συνδυασμός << ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>> είναι μία κίνηση πολιτών ανοικτή σε όλους τους δημότες. Τους διακρίνει η αυτογνωσία, ξέρουν ποιοι είναι, εργάζονται με σκοπό την συνεργασία όλων των Δημοτών για την ανάπτυξη και την σωστή λειτουργία του Δήμου καθώς επίσης και για την επίλυση των προβλημάτων τους, μακριά από προσωπικές και κομματικές επιλογές , μακριά από ύβρεις και ειρωνείες, δουλεύουν ομαδικά, είναι άτομα ανιδιοτελή, προβληματίζονται, έχουν αγωνία για όλους τους δημότες, δουλεύουν χωρίς δημοσιότητα, χωρίς εχθρότητα και αντιπαλότητα, είναι απλοί, δεν επιθυμούνε την δόξα, την καρέκλα, είναι διαφορετικοί , δεν είναι αντίγραφο των άλλων, δεν φέρνουνε στην πλάτη τους κανένα βάρος, δεν έχουν πάρει κανένα χρίσμα, θέλουν να λένε τα σύκα σύκα και στην σκάφη σκάφη, είναι ειλικρινής.
Η << ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>> Είναι ένας συνδυασμός διαφορετικός από τους άλλους, με Δημοκρατικές διαδικασίες και πρακτικές, είναι ένας συνδυασμός που ρίχνει τον σπόρο του διαλόγου της συμμετοχής και της συνεργασίας.
Συμβουλεύω λοιπόν τον συνδυασμό να έχει υπομονή, δύναμη, να είναι ανοιχτός σε όλους του δημότες, να ακούει όλους τους δημότες και το κυριότερο μακριά από ύπουλες τακτικές, τακτικές που μερικοί δεν τις έχουν ξεχάσει ακόμα και τις εφαρμόζουν.
Καλή επιτυχία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio