Δολιανά: Προτάσεις για την εκπροσώπηση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Τρί, 05/03/2019 - 19:59
Image

Δολιανίτες -Δολιανίτισσες

Σας καλούμε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Επιμορφωτικό Κέντρο Δολιανών (Παλιό Σχολείο) να συζητήσουμε και να κάνουμε προτάσεις για την εκπροσώπηση του χωριού μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με στόχο ανάδειξη δημοτικών συμβούλων ή δημάρχου απ' το χωριό μας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη και χωρίς κομματικές ιδεοληψίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προβούμε σε ενέργειες  για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας και το μέλλον του χωριού μας-τόπου.

 

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΩΝ

Σχόλια επισκεπτών

Το καλυτερο να κατεβει επικεφαλης ενας για υποψηφιος δημαρχος να εκπροσωπηθει σιγουρα το χωριο.Ο αυτος θα πρεπει να εχει γνωριμιες και εκτος δολιανων ομως ,οπως και υποψηφιους απο αλλα χωρια

Oi καμπυλικοί υποψήφιοι μη μπορώντας να κάνουν ψηφοδέλτια στα χωριά προσπαθούν να κατεβάσουν δήθεν ανεξάρτητους ή κοινούς συνδυασμούς.Το προσπαθούν στο Αστρος, στα Δολιανά και στο Ξηροπήγαδο (εκεί ήδη απέτυχαν).

ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ....................

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ :
Οι Καμπυλικοί υποψήφιοι μη μπορώντας να κάνουν ψηφοδέλτια στα χωριά προσπαθούν να κατεβάσουν δήθεν ανεξάρτητους ή κοινούς συνδυασμούς .............................
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΥΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ!!!! ΧΑ ! ΧΑ ! ΧΑ !

Σφίξιμο πρέπει να έχεις εσύ γιατί σε κάθε σχόλιο που κάνεις χρησιμοποιείς κι άλλο όνομα (IOL,LIDL κα) για να φαινόσαστε πολλοί.
Δεν υπάρχει αυτό...
Όσο για τους υποψήφιους που έχετε για πες μου κανέναν που να θεωρείς ότι έχει υψηλότερο επίπεδο από σένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ λέει το ΠΟΝΤΙΚΙ γιατί φοβάται μην πάνε τα Δολιανά με τον νικητή.
Κορόιδα είναι ρε μεγάλε να πάνε με τον χαμένο και μάλιστα όλοι?Να ζητάνε μετεκλογικά από τον Καμπύλη να μεσολαβεί στον Μαντά για τα θέματά τους?
Δε γίνονται αυτά.

Μπράβο στους Δολιανίτες,
Αν και λίγο καθυστερημένα ποτέ δεν είναι αργά, έχουν αξιόλογα άτομα που μπορούν και σε συνεργασία άλλα άτομα, άλλων χωριών, μακριά από προσωπικά και κομματικά συμφέροντα, άτομα που πιστεύουν στην πολυφωνία και στην Δημοκρατία να εργασθούν για να μεταμορφωθεί ο δήμος, να αναπτυχθούν τα χωριά που η πολιτική του εκάστοτε δημάρχου τα έχει ερημώσει και τα έχει κάνει τάφους οικογενειακούς.
Πιστεύω ότι η πρωτοβουλία των Δολιανιτών θα ενεργοποιήσει και άλλα άτομα άλλων χωριών ώστε μην μείνει στην μέση η προσπάθειά των για ένα διαφορετικό Δήμο, να καταλάβουν οι διοικούντες ότι δεν τους χωράει, στένεψαν τα νυχτερινά περάσματα, να καταλάβουν ότι κάηκε η πονηριά τους και ότι ο δήμος πρέπει να διοικηθεί από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον Δήμο και σε όχι από ανθρώπους που κουβαλούν ψηφουλάκια.
Μπράβο στους Δολιανίτες , όλοι μας μαζί τους.
ΥΓ Δεν γνωρίζω αν ο Δήμαρχος ή και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι έκαναν γενικές συνελεύσεις στα χωριά , για να τους ανακοινώσουν τα έργα που πραγματοποίησαν , γιατί δεν τα βλέπουν κάτοικοι των.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio