«Νέα Πελοπόννησος»: Ακραίος λαϊκιστής ο Νίκας κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα

Παρ, 20/09/2019 - 12:44
Image

Κηδεία με ξένα κόλλυβα κάνει ο Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος άφησε τον λαϊκισμό του στην άκρη, και αρχίζει να εντάσσει μία προς μία όλες τις πράξεις που ωρίμασε η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. Μάλιστα, αυτές οι πράξεις θα είχαν προχωρήσει προ τριμήνου, αν ο «δημοκράτης» κ. Νίκας δεν είχε ασκήσει πιέσεις στην Διαχειριστική Αρχή προκειμένου να κατεβάσουν όλοι τα μολύβια, για να έχει ο ίδιος την «τιμή» να βάλει την δική του υπογραφή  σε έργα που ήταν έτοιμα από καιρό.

Ο λόγος για την πίστωση των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ που εκχωρήθηκαν στη Διαχειριστική Αρχή του υπουργείου Ανάπτυξης από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ενταχθούν ακόμη περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις από τις ήδη ενταγμένες, αφού είχε προηγηθεί η εκχώρηση άλλων 7 εκατομμυρίων ευρώ με υπογραφή Τατούλη. Οι συνεννοήσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης είχαν ολοκληρωθεί προ καιρού προκειμένου να ωφεληθούν περισσότερες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, στη λογική ότι υπήρχαν πολλοί επενδυτικοί φάκελοι που είχαν αξιολογηθεί με πάνω από 9 βαθμολογία και είχαν μείνει εκτός.

Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας ακραίος λαικιστής, δειλός και εμπαθής. Μέχρι πρότινος έλεγε ότι δεν είχε γίνει τίποτα στην Πελοπόννησο. Σήμερα κάνει κηδεία με ξένα κόλλυβα. Την αγάπη και την στήριξη του στην επιχειρηματικότητα την αποδεικνύει το απόλυτο μηδέν που άφησε παρακαταθήκη στον Δήμο Καλαμάτας: ούτε μια επένδυση!

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio