Εκταμιεύσεις για επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σάβ, 26/10/2019 - 10:00
Image

Την εκταμίευση πίστωσης 33.000.000 ευρώ τα οποία θα κατευθυνθούν σε επιχειρήσεις της Περιφέρειας υπέγραψε σήμερα Πέμπτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπως γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

“Την Πέμπτη υπέγραψα την εκταμίευση 33.000.000 ευρώ που μέσω του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα”) θα διατεθεί σε επιχειρήσεις προκειμένου να χρηματοδοτηθούν διάφορες δράσεις των ιδιωτών επιχειρηματιών, κατά βάση -αλλά όχι αποκλειστικά- τουριστικού προσανατολισμού.

Επίσης, προωθείται το ποσόν των 8.000.000 ευρώ -4 εκ και άλλα τόσα, μέσω υπερδέσμευσης- για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την μεταποίηση προϊόντων αγροτοδιατροφής σε μονάδες εγκατεστημένες εντός σχεδίου πόλης” σημείωσε ο περιφερειάρχης, για να υπογραμμίσει καταλήγοντας:

“Γενικά αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της εικόνας των εντάξεων στο ΠΕΠ, ενώ παρακολουθούμε και τα παράλληλα προγράμματα. Πολύ σύντομα, η Περιφέρεια θα αποκτήσει τα πρώτα της ηλεκτροκίνητα οχήματα, γιατί πρέπει και σε αυτόν τον τομέα να προχωρήσουμε, πρέπει ο σταθμός φόρτισης που έχει εγκατασταθεί να αρχίσει να αποδίδει”.

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio